Cevap: Kyron Yakıt Tüketimi
Bizim ne yaktığımız belli değil
![Smile :) :)]()
Kesin bilgi babam az yakıyor ben çok yakıyorum. :semi-twins: Ben mazot alınca çabuk bitiyor babam alınca bitmiyor.
Bizim baba-oğul ortalama 9-10lt civarı(tahminen babam 7-8 yakıyor ben 11-12) Bizim buralar da pek şehir içi denemeyecek kadar az trafik oluyor bu yüzden şehir içi diyemeyiz, 4.-5. vitesler görmediği için şehir dışı da diyemeyiz.Babam arabayı İlk aldığı zamanlar hoyrat bir delikanlı gibi basıyordu ama şimdi duruldu.
Babam derki: gaz pedalının altın da yumurta varmış gibi basacaksın. Çok sakin kullanır ideal vitesi 3 tür atar daha değiştirmez. Freni sadece durmak için kullanır mesafeyi güzel ayarlar yavaşlamak için bile frene basmaz kırmızı ışığa yakalandığı nadir görülmüş bir olaydır. Fabrika verisi 6.2 gözüken benzinli passat'a şehir dışında 5.5lt yaktıran bir kişiliktir. Ben deniz de aslında çok hızlı kullanmam ama trafikte yasal hız limitinde seyrederken arkadan dayanıp sellektör korna olayına maruz kalınca sağa geçip yol verir sonra peşine takılır aynı olayı kendisine uygularım, hafif çıkışlarda 2.viteste tıpa gaz yapıp arka ile oynarım.
Şehir içi max 50 şehir dışı max 110-120 civarı kullanırım ama sıkıntı bu süratlere erken çıkmam bu yüzden bende normalde fazla yakıyor.
Sağ koltukta babam varsa bende çok az yakıyorum
![Smile :) :)]()