SsTeam
Yönetici

Merhaba arkadaşlar yuvacık organizasyonumuzda site dışından katılım sağlayan kendi arkadaşlarımın arasında binek araçlarda var idi ve arazi gezisinde arkadaşlarımı istemeyerekte olsa diğer arkadaşların araçlarına bindirmek zorunda kalmıştım bu durumdan dolayı haklı olarak bazı arkadaşlarımız rahatsız olmuşlar ve arkamdan konuşmalar ve sitemler olmuş yaşanan durumdan dolayı sizlerden özür diler bir daha böyle birşey olmuyacağının sözünü veririm ama şunuda unutmayalım gerçek dostluklar ve aileler böyle zamanlarda belli olur.
O yüzden ortada bir sıkıntı olduğu zaman herkes bir birbirinin arkasından konuşmasın ve yorum yapmasın bu sorunun kaynağı olan kişi ile yüz yüze istişare etmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Admin
Gıybet; "Bir kimsenin ayıbını arkasında söylemek veya aleyhine konuşma " demektir. Türkçede bu kavramın karşılığı olarak "dedikodu" ve "çekiştirme" kelimeleri kullanılır.
İslam'da büyük günahlardan biridir. Hucurat Suresi 12. ayette, gıybet yapmak, ölmüş kardeşinin (insanın) etini yemeye benzetilmiştir.
O yüzden ortada bir sıkıntı olduğu zaman herkes bir birbirinin arkasından konuşmasın ve yorum yapmasın bu sorunun kaynağı olan kişi ile yüz yüze istişare etmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Admin
Gıybet; "Bir kimsenin ayıbını arkasında söylemek veya aleyhine konuşma " demektir. Türkçede bu kavramın karşılığı olarak "dedikodu" ve "çekiştirme" kelimeleri kullanılır.
İslam'da büyük günahlardan biridir. Hucurat Suresi 12. ayette, gıybet yapmak, ölmüş kardeşinin (insanın) etini yemeye benzetilmiştir.