Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YouTube'da "İZCİTEAM DÜZCE BOLU 1.BÖLÜM 1.PART (2013)" adlı videoyu izleyin
Cevap: YouTube'da "İZCİTEAM DÜZCE BOLU 1.BÖLÜM 1.PART (2013)" adlı videoyu izleyin
Herkes izlemeli, çok faydalı, adamlar tam teşeküllü, bilinçli. Çok takdir ettim. Yavaş yavaş biz de daha profesyonel olacağız. Ancak bu işin ön eğitimini alıp, akabinde bu tür aksiyonlara girişmek daha mantıklı olacak diye düşünüyorum. Teşekkürler Vedat Abi.
Cevap: YouTube'da "İZCİTEAM DÜZCE BOLU 1.BÖLÜM 1.PART (2013)" adlı videoyu izleyin
Buna benzer programları izlemekte fayda var. Sürücüler deneyim sahibi olduğu için hangi şartlarda nasıl kullanmamız gerektiği konusunda örnek olur diye düşünüyorum.
GEÇEN GÜNLERDE ŞNORKEL UYDURMAYA ÇALIŞIRKEN ; OKUMUŞ YAZMIŞ BİR KYRON CU ŞNORKEL İÇİN MEGAFON OLARAK MI KULLANILACAk diye ciddi ciddi söylendi....:welcoming:
Kendisi 7 yıldır kyron 4x4 kullanıyor ancak hiç asfalttan indirmemiş low ne ola ki diyen bir zatı muhterem...
Latife değil üsteledim çok ciddiyim dedi... Kendisi arkadaşım olur.....:biggrin-new:
Snorkelim olmadığı için yayına katılamadığım program.
Ben varım ama aracım yok. Okan abi de bulunmamı çok istemesine rağmen su geçişlerinden çekindiğim için arabamı düzce merkez de bıraktım
snorkelin olaydı iyi bir karşılaştıma olurdu...bu tür bir organizasyona ilk katılımı sağlayacak arkadaşın çok dikkatli olması lazım- ilk imaj çok önemlidir....