Ymy Otomotiv Menmuniyet Anketi

Ymy Otomotiv Ayın servis ve bayi menmuniyet anketi

• Kullanılan toplam oy
    10

SsTeam

Yönetici
Sayın Üyelerimiz

istanbul"da ayın bayi ve servis müşteri memnuniyet anketimizi yaşadığınız olumlu ve ya olumsuz tecrübelerinizi yazarak oyunuzu kullanıp anketimizi doldurun böylelikle en çok oy oranını alan bayi ve servisi ödüllendirmiş olacaksınız.

V

vedaterdönmez

Ben oyumu Ymy otomotiv yenibosna ' dan yana kullanıyorum. Aracımı da burdan almıştım 1 yıl oldu aracımı alalı , bu bir yıl zarfında gerek servis olsun , gerekse satıştaki arkadaşların ilgi ve alakasindan dolayi çok memnun kaldım. Şimdiye kadar yaklaşık 25 senedir çok farklı marka araç kullandım ama hiç birinde ymy yenibosna şubesindeki sıcak aile ortamına rastlamadım .Müdür Selçuk Eser Beye , servis müdürü Alp beye , işindeki profesyonel çözümleri için Fikri beye , satış departmaninda Hikmet Beye , Uğur Beye , her zaman bizi güler yüzü ile karşılayan Ayşe hanima ve ismini tek tek saymadigim tum personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, biz bir araç almakla kalmadık bir aile olduk diyorum.Bundan dolayı Ymy Yenibosna .

SsTeam

Yönetici
bende oyumu YMY Otomotiv Yenibosna"dan kullanıyorum özellikle Selçuk Eser beyin güler yüzü ve sorunu çözmek için gösterdikleri çabalar takdire şayen
OYUM (YENIBOSNAYA) :)

F

falken34

maltepe servisten hiç memnun kalmadım...tuzla iyiydi...ama bi sonrakine yenibosnaya geleceğim..

SsTeam

Yönetici
Benim aracın altından gelen tel kopma sesini maltepe ve Tuzla cozememistiler Yenibosna arızalı parçayı tesbit edip degistiler

SsTeam

Yönetici
Ben tuzla servisinden yana kullanmak istiyorum gerek fiyatlarda yardimci olmalari gerek orjinal olmayan parcada bile gosterdikleri yardimdan dolayi gecen gun aracimda bulunan spacer in saplama civatasi bozuldu sagolsun servis muduru Sayin Muhsin Bey kendi araci ile goturup disardan civatayi temin edip benim arizami giderdiler ve bununla ilgili ek bisey istemediler ozellikle tuzla servisinde senol usta sagolsun her seyi ile kendi araci gibi ilgilenip gerekirse yapmasi yedek parcada halit bey yedek parca konusunda yardimci olmasi her gittigimde benimle ilgilenmelerinden dolayi benim oyum tuzladan yana sahsen ben cok memnunum

SsTeam

Yönetici
Anketten tuzlayı oylaman gerekiyor murat kardeşim

Ben tuzla servisinden yana kullanmak istiyorum gerek fiyatlarda yardimci olmalari gerek orjinal olmayan parcada bile gosterdikleri yardimdan dolayi gecen gun aracimda bulunan spacer in saplama civatasi bozuldu sagolsun servis muduru Sayin Muhsin Bey kendi araci ile goturup disardan civatayi temin edip benim arizami giderdiler ve bununla ilgili ek bisey istemediler ozellikle tuzla servisinde senol usta sagolsun her seyi ile kendi araci gibi ilgilenip gerekirse yapmasi yedek parcada halit bey yedek parca konusunda yardimci olmasi her gittigimde benimle ilgilenmelerinden dolayi benim oyum tuzladan yana sahsen ben cok memnunum

legionee

Moderator
Bugün Erzurum'da bakım yaptırdım. Saygı, hürmet gani ama teknik bilgi sıkıntı. Dışarı bir çıktım motoru açıp köpüklemiş, basınçlı suyla yıkıyor :confused:

F

falken34

walla tuzlaya muhsin abi ve mesut abiye giderim..eğer oraya gidemezsem direk yenibosna...:D

geçen gidişimde şunu farkettim ..maltepe serviste genç bilgili arkadaşlar var ama adamlar geri planda kalıyorlar..
bence o adamlar güzel bir eğitimle eski ustalardan daha iyi işler çıkarır..
onları ön plana almak için görevde olan ustaların emekli edilesini bekliyorlar herhalde..:D

Gecen hafta tuzla servise gittim. Sabah 8.30 da gel 15.00 de kapatiyoruz dediler. Kapanıncaya kadar bir rot balans yapamadılar. Orijinal hardtopun kilidini ayarlamak için karşılığındaki dile çekiçle vurdular servis çekiç sesleriyle yankilandi ve yapamadilar. Eve döndüğümde arka kapakta çekiç izleri ve boya kalmaları gördüm. Turbodan işlik sesi geliyor 1300 e revizyon yapalım dediler. Bende araştırmadan yaptırmak istemedim. İnternette bu sesin genelde conta hortum vs hava kaçağından olduğunu öğrendim ve servis harici bir yerde baktiracagim. Su Separatör Işığım yanıyor. 450 TL ye depo temizlenerek dediler. Ona da inanmadim başka yerde separatordeki suyu aldiracagim. Gerekirse de tuzla harici bir yerde yaptiririm. Araçta çizik boya kalkması vs. Çok kaba is yapıyorlar bütün gün oradaydim. Rot balans meşgul dediler bütün gün bos durdu. Kesinlikle memnun değilim. Depoyu temizleyelim turboyu yapalım 120.000 bakimi yapalım hepsine 2000 gibi indirimli fiyat çıkarmaya kalktı. Bana fazla paraci geldi yaklaşımları.

Çakırogulları 2 yıldır ssangyong bayii de servisi de deyil. Bu işte bi yanlışlık var..!

evgo

Moderator
maslak oto sanayideki servis çok iyi saolsunlar gerek fiyat konusunda gerek ücretsiz servis konusunda çok yardımcı oldular

dtandogan

Moderator
Bugüne kadar Van Erzurum Mersin Avcilar ve Bursa servisinde bakimlari yaptirdim. Ilgi alakanin baska hic bir markada bu kadar iyi olmadigini dusunuyorum. Birazda bilgide sikinti var. Benim el freni hala geriye dogru kaciriyor. Gittigim servislerden hiç hosnut olmadigim olmadi. O yüzden her birine bir puan veriyorum.

Corlu YMY servisi 10 uzerinden 11 veriyorum.o derece memnunum.avcilarada gittim, yenibosnayada gittim memnun kaldim ama corlu cok iyi:)