Kyronla ile subaru xv nin arazi kabiliyetini karşılaştırıp Kyron'u seçiyorsanız. Aynı düşünceye sahibiz

Yani benim şahsi görüşüm Kyron, Subaru XV'i patoz eder. Kyron nere XV nere.
Subaru 1.6 114Bg lik atmosferik motorla 150nm torkla 1405 kg üstelik sürekli 4çeker bir arabayı ne kadar yürütebilir. Atmosferik motorlar özel ilgi alanım Subaru teknik verilerinde Şehir içi 8 litre şehir dışı 5.5lt demiş. Bu kilo da Atmosferik motor şehir içi bu değerleri yakalayamaz şehir dışı bir ihtimal. Şehir içi 10litresi garanti. Üstelik otomatik şanzımanı CVT :chargrined: Subaru nun güçsüz motorunda pek sorun çıkarmaz ama CVT yüksek torka dayanamıyor diyorlar. Birde özel bir yağ kullanılıyormuş. Üstelik CVT zevksiz sürüş hissi sıfır bir şanzıman ama bunun yanı sıra vites geçişi yok dümdüz ak git.
Lancer de kullanılan Cvt şanzıman şansız bir arkadaşa 15bine mal olmuştu. Olası arıza can yakar gibi gözüküyor.
Daha çok yazardım ama hiç canım istemiyor saat de geç oldu
Biz arabayı 38 e aldık boya yok değişen yok km 60bin de idi . 2.0 dizel 141Bg 310Nm tork. Dışardan baktın mı jip gibi duruyor.
Şimdi Xv in boyalısı 60 bin Tl. Benzinli bide. Tipi jip den çok hatchback gibi duruyor. Rampaya geldim mi ne olacağı muamma. Sadede geleyim kıyas edilecek araçlar değil. Ssangyong'un hissedarı değilim

markayı savundum diye bana para da vermiyorlar. Ssangyongun kara kaşına kara gözüne de tutulmadık. Araba ucuz abi. Bu paraya bu kalite başka bi markada yok ben baktım valla yok

70 e benzinli hyundai satıyorlar. 38 e aldık kırmızıda 300binlik land la aynı seviyede oturuyoruz. Forester de amenna ama Xv Kyronla kıyasa girebilmek daha çok ekmek yemesi lazım.
Hürmetler .