TANITIM Yeni Aracım Tivoli

korandosports

Moderator
Evet arkadaşlar aracı teslim aldık yol yalıtımı korandosports a göre az bişey daha kötü süspansiyonu konforlu ama korandos. A göre az sert (lastikler ince jant 18) olduğundan olabilir oldukça kaliteli araç ve direksiyonu sporta alıp power modu çok eğlenceli korandosports a göre daha atik hafif ve güçlü bmw ler gibi kick down için gazın sonunda tuş var ve bütün gözler üzerinde çok dikkat çekiyor

bariskonor

Moderator
Cevap: All new tivorlim

Güle güle kullanın. Bu kadar göz nazar yapar. Nazar boncuğu takın. Kazasız belasız mutlu mesut kullanın :)

korandosports

Moderator
Cevap: All new tivorlim

İki ejder baş başa

korandosports

Moderator
Abi valla anlamadım gitti yav fabrika verisinden Az yakıyorum ortalama karışık en aşşağı 6.9 oldu bi gün ama ben yakalaşık 100 kiloyum bide klima açık pekte yavaş kullanmam yani kasarsam 5 in altına iner gibi duruyor manuel belki 4.5 u bile zorlar genel ortalamam ama basarak kullanım full klima 7 ile 8 arasında oluyor ss in bence yakıt tüketimi testini başkasına yaptırsın bi türk ona 3 bile yaktırır kamyon rüzgarına girip kaput çizgilerinede bant çektimi tamamdır. gerçekten turbolu arabayla turbosuz arasındaki farkı öğrendim turbo denen meret çok yaktırıyor k.sportsta ortalamam 11 ile 12.5 arası

cavdare

Moderator
kimse tivoli almıyor herhalde... en son 2015 te mesaj ..gerisi yok..
bugün test sürüşü yaptık. öncesinde 500x itest ettik. gerek tasarım- gerek malzeme kalitesi - gerek arka koltuk mesafesi açısından 500x ten çok daha iyi..

baturalpoghan

Moderator
kimse tivoli almıyor herhalde... en son 2015 te mesaj ..gerisi yok..
bugün test sürüşü yaptık. öncesinde 500x itest ettik. gerek tasarım- gerek malzeme kalitesi - gerek arka koltuk mesafesi açısından 500x ten çok daha iyi..

Aynen abi gayet de güzel araba ama bakalım biraz daha reklam yapılırsa satılır tabi

YvzNazli

Moderator
Bence Tivoli nin şansı zor gibi. Bizim memlekette ön yargıyı kırmak çok zor. Tivoli gerçekten yakışıklı makina piyasaya bakınca aslında fiyatı da uygun. ancak insanlar korkarak bakıyor markaya. Hele birde piyasada Arabacı diye geçinen hıyarlar var bilip bilmeden parçası yok, olan pahalı, alırsın son sahibi olursun, bi servis fiyatı var araba parası bi tabirler kullanıp bizim okumayı araştırmayı sevmeyen insanımızda bunlara inanınca işler iyice karışıyor. Şöyle ki polo 60 verilir Tivoli 80 etmez diyenler gördüm. Segment farkını bile aşıp bilindik marka aşkı bizim çekik gözlünün işini zorlaştırıyor. Benim gittiğim bi elektronikçi bir abi bmw alacaktı elimde Tivoli nin broşürünü görünce baktı inceledi fiyati beğendi Bmw den vazgeçip Tivoli ye yöneldi eşi falan da çok beğenmiş arabayı gidip incelemişler hatta. son anda galerici bi oğlan vazgeçirdi adamı satamazsın çok zarar edersin vs vs dimiş. Şahsuvaroğlu satış psikolojisini değiştirmesi lazım. Bakalım ilerleyen günler bize ne gösterir.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara dan yaziyorum. 2015 tivoli special edition sahibi olduk. Ailece begendik. Honda arabami sattiracak kadar bizleri etkiledi. 41 yildir araba kullaniyorum. Keyif aldigim surerken zevk aldigim bir araba . Teknik izlenimleri dinlemek isteyen varsa paylasmaya hazirim

YvzNazli

Moderator
Deniz hocam, teknik olur duygusal olur hiç farketmez. Araç hakkındaki fikirlerinizi paylaşarak bizlere ve Tivoli almayı düşünenlere ışık tutabilirsiniz. :)

Tamam yazacagim. Benim icin zevk olacak.. 3000 km yol yaptim. Objektif olacagim. En kisa zamanda. Tapatalk u ilk defa kullaniyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper

Moderator
Ankara dan yaziyorum. 2015 tivoli special edition sahibi olduk. Ailece begendik. Honda arabami sattiracak kadar bizleri etkiledi. 41 yildir araba kullaniyorum. Keyif aldigim surerken zevk aldigim bir araba . Teknik izlenimleri dinlemek isteyen varsa paylasmaya hazirim

Hocam sadece biz değil tüm üye olan olmayan forumdaşlar dinlemek ister.

Arkadaslar hepinizin bayrami tekrar kutlu olsun. Duzenli olarak her 400 km de benzin aldim. Once sunu soyleyeyim arabayi sert kullanmam eskilerin tabiri ile sagauagimi yumusak kullanirim buyuzden sehir ici 34 krs yaktim ort. Sehirler arasi 36 krs yaktim. Motor surus modu eknomik olarak kullandim. Sport modda araba ivmesi artiyor. Gaza bas daha diyor. Bu modda yokusta devir dusmuyor. Bana gore gayet iyi. Zira bu araci zevk ve keyif icin aldim. Modofiye merakim benim icin gecti. Bundandolayi aractan memnunum. Yol tutusu guzel. Sessiz. On cam solar ozellikli gunes beni rahatsiz etmiyor. Dengeli. Stabil bir arac. Muzik sistemi harika. Navigasyon yok. Ici genis ve ferah. Sunroof ise benimicin ilk defa kullandigim bir ozellik ama hosuma gitti ve sessiz. Vites gecisleri sarsintisiz ve hizli eski arabam hondayi aratmiyor. Lastik ebadi problemli 18 jant lastik zor.
Kislik lastik simdiden aldim
Simdilik bu kadar. Uzunmu yazdim acaba.

Mengen sakliyazi goletinden

Son düzenleme: