Yeni Amblem, Sticker, Kartvizit, Logo, Çalışmamiz

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Arkadaşlar yeni bir sticker çalışması yapıyoruz. Her aracın üstüne kendi modelini ve logomuzu yapsak nasıl olur fikirlerinizi alayim

SsTeam

Yönetici
Cevap: Yeni sticker, anahtarlık calismamiz

Çok güzel olmuş nedim eline fikrine sağlık her aracın modeline göre sticker olması ayrıca hoş olur tebrik ederim SsangYong ClubTr olarak alkışlıyorum :koomikcocuksimiles7

Ekstre detay olarakta benim araçtaki tepe led bar konulabilir offroad araç izlenimi olsun

nedimkolat

Moderator

Beğendiyseniz mutlu oldum, teşekkürederim . Diğer modellerimiz içinde çalışma yapacağım.

cavdare

Moderator

nedim abi.. aracın önüne takabaliceğimiz- 2.7 rextonlardakine benzer bir amblem yapabilirmiyiz...3 boyutlu... iki kafalı ejder gibi bir şey...

SsTeam

Yönetici

Hadi bakım hareket başladı yaza heyecanlı ve offroad"a :a60tq: hazır tam donanımlı ve tecrübeli gireceğiz artık :)

SsTeam

Yönetici

nedim güzel çalışma olmuş ,tebrik ederim. solidworks mü program.. catcam mi?

SsTeam

Yönetici

Abi cok guzel olmus ne zaman alabiliriz [emoji5]️

cengiz67

Moderator

Nedim kardeş buna görede bir çalışma yapabilirmisin,'MOTORS' kısmını 'CLUB.TR' olacak şekilde bir düzenleme ile

nedimkolat

Moderator

Matrix 8 program kuyumculuk için kullanıyoruz.

Murat Abi, resimler çizim üzerinden hazırlandı. Şuandaki hali Ekli dosyayı görüntüle 2897 resimdeki gibi. birkaç gün içinde üretim sonucunu alacağız.

Cengiz Abi, resimdekimden daha iyi bir sonuç elde ederiz.

34 HM 1267

süper olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık tebrik ederim. :koomikcocuksimiles7

cavdare

Moderator

evet abi buna benzer bir şey yapabilirmiyiz. hatta sizin yorumlarınızla çok daha güzelide ortaya çıkar gibi geliyor..... bizde araçlarımızın önüne yapıştırsak ..güzel olmazmı...

mehmet82

Moderator

Bence de çok hoş fikir bize özel bir tasarım insanların başka yerden alamayacağı ve bu amblemi
gören servis,bize indirim sağlayan firmaların veya başka bir üyenin görüp tanıyacağı bir tasarım

nedimkolat

Moderator

Çizimlerini bitirdiğim çalışmalarım. Sizlerden gelecek fikirler ile son hallerini alacaklar.

V

vedaterdönmez

Mükemmel olmuş emeğine sağlık

V

vedaterdönmez

Benim rextonu alayim [emoji6]