Uzaktan Motor Çalıştırma

SsTeam

Yönetici
Dünyada ve türkiyede ilk aracınızın mevcut uzaktan kumanda sistemine, yani fabrika çıkışı orjinal kumandanızla ( veya mevcut uzaktan kumandanızla ) başka hiçbir şeye gerek kalmadan aracınızı uzaktan çalıştırabilir ve stop ettirebilirsiniz. Akıllı çalıştırma sistemi ile aracınızı profosyonelce çalıştırır ve her daim emniyettedir.

Düz vites ve otomatik vites uyumlu en önemli özelliklerinden biri olan ve benzeri cihazlarda bulunmayan viteste unutturmama özelliği ( aracı viteste bırakıp çalıştıramazsınız ) kutu içerisinde her şey mevcuttur, başka hiçbirşeye ihtiyaç duymadan montajını yaptırabilirsiniz ve kullanabilirsiniz montajı ortalama 30 dk İçerisinde montaj şeması ve klavuzu mevcuttur.

Uzaktan Arac Motoru calistirma - YouTube

uzaktan araç çalıştırma - YouTube

http://www.n11.com/cyclone-l2300-uzaktan-motor-calistirmali-2-yollu-renkli-ekran-goruntulu-P15477095

http://urun.gittigidiyor.com/otomob...00-uzaktan-motor-calistirmali-renkli-44507370

http://www.eliftuning.com/Cyclone-L...li-2-Yollu-Renkli-Ekran-Gorunumu_62057.html#0

SsTeam

Yönetici
Cevap: Uzaktan Arac Motoru calistirma

bu ürünü taktırmak araca her hangi bir zarar verirmi acaba daha önce hiç yaptıran oldumu.

SsTeam

Yönetici

Kullanışlı bir şeye benziyor. Araca binmeden ön hazırlık yapmak için süper. Motor ısınması ya da klima gibi...

Sadece start-stop özelliği olan araçlar için galiba, anahtarlı araçlarda işe yarar mı acaba? İmmobilizer; bilmiyorum nasıl işliyor ama izin verir mi buna? Hem araç viteste ise nasıl olacak? Sanırım otomatik vites gerekli? :confused::confused:

Neyse bilenler aydınlatır umarım.

SsTeam

Yönetici

ürün satan firmanın açıklamasında düz vistesli araçlarada uygulanabildiğini soyluyor

F

falken34

benim eski toyotada vardı.cyclone marka....güzel bir sistem..kışın özellikle harika oluyor..50mt uzaktan çalıştırıyor.ama kapıla kilitli kalıyor.araç ellenmezse 10dk sonra stop ediyor...araca binip anahtarı takıyorsunuz.araç gitmeye hazır..
araca binip anahtarı takmazsanız frene yada gaza bastıgınızda stop ediyor...
manuel viteste sıkıntı olabilir.viteste unutulursa birine vurabilir...

legionee

Moderator

Yalnız ben turbo timer için İstanbul Şahsuvaroğlu'na sordum. Hem kendileri montaj yapmıyor hem de araç garanti dışı kalıyor. Sanırım bu cihaz için de aynı garanti dışı bırakma durumu olur. Yoksa benim de bir turbo timer ikincisi de bu cihaz aklımda hep, multimedya falan hiç gözümde değil.

ali

Moderator

Bu sistemleri güvenlik açısından riskli buluyorum. Nedeni ise araçlarımızda bulunan ve immobilizer diye tabir edilen güvenlik sistemini devre dışı bırakması.
İmmobilizer sistemine sahip araçlarda, asıl ve yedek anahtar içinde gömülü kablosuz verici bulunur. Verici araca belli mesafe (1 metre kadar) yaklaştığınızda aktif hale gelir ve
araç bilgisayarı ile iletişime geçer ve bu sayede araç bilgisayarı aracın çalıştırılmasına müsaade eder. Uzaktan çalıştırma sistemleri bu sorunu aşmak için
yani anahtar içindeki verici olmadan çalıştırma yapmak için, anahtarda bulunan vericini bir kopyasını yapıp araç içinde görünmez bir yere monte ediyorlar.

SsTeam

Yönetici

Şahsuvaroğluna sormak lazım bu tür aksesuarlar aracın garantisini etkiliyor mu.

SsTeam

Yönetici

bu ve benzeri ürünlerin montajı aracın statik elektirik sistemine artı yük getireceği için garantiden çıkartırlar. ama montajları yetkili servislerde yapılırsa garanti altına almak zorundalar. tabii bu tamamen DUYGUSAL BİR çalışma olacaktır.