Üyelerimizin Resimli Meslek Grupları

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz,

Tanıdığımız veya tanımadığımız üyelerimizin meslek gruplarının hangi işi yapıyor ise o işi yaparken çekilmiş fotoğrafların eklenmesi ve üyelerimiz arasında kim ne iş yapıyor resimli olarak paylaşalım böylelikle üyelerimizi daha yakından tanımış oluruz sağlık hukuk teknoloji otomotiv ile ilgili sorun yaşayan üyelerimize kendi içimizde çözüm arar yönlendirme yaparız.

SsTeam

Yönetici
Cevap: SsangYongClubtr Üyelerimiz Resimli Meslek Grubu

Honeywell otomasyonda proje yöneticisiyim isim şantiyelerde geçiyor. .. plc ve scada programlama saha takibi ve entegrasyon yapıyorum. .. (yangın kamera kartlı gecis ve havalandırma (hvac) konularında.)

Ekli dosyayı görüntüle 1632

V

vedaterdönmez

tekstil ile uğraşıyorum

bilgi islem notebook tablet laptop tamiri yapar iken [emoji3]

SsTeam

Yönetici

Mekanik iklimlendirme ,borulama ve havalandrma isleriyle mesguluk AİRMEK adlı firmanın sahibiyim.

cavdare

Moderator

yüzlerce fotoğrafa baktım bitane masa başında veya tahta önünde yok..hep gezi fotoğrafları---
demekki benim işim gezmek kalan boş zamanlardada üniversitede öğretim üyeliği yapıyorum :)
Ekli dosyayı görüntüle 1871

SsTeam

Yönetici

arkadaşlar yaklaşık 24 yıldır ticaret hayatı içindeyim , mevcut fotoğraflarım içinde bir tane işte fotoğrafım yok , hatırladıklarım var ama arşivlere bakmadım zaman alacak. haftaya güzel bir tane panoromik çekinip koyacağım buraya.. aaa ne ayıp ya nerede ise emekli olacaz ama fotoğrafımız bile yok :)

rextonmert

Moderator

Bende yüklemiştim daha önce ama sanırım güncelleme gerekicek

Mert bey Ankara'nin neresindensiniz? Sık sık Ankara yapıyorum. Kayınpeder Ankara'da.

rextonmert

Moderator

Gölbaşındayım ama hergün ulusa geliyorum siz neresine geliyorsunuz hangi semte?

rextonmert

Moderator

Gelince haberleşelim görüşelim misafirim olun ankarada

Şubat ayında geleceğim. İnş. Görüşürüz.

SsTeam

Yönetici

Sevgili Ankaralı üyelerimiz artık toparlanın silkelenin kendinize gelin sizler ide organizasyonlarda görmek istiyoruz sizleri gördüğümde siteyi ilk kurduğum günler aklıma geliyor gezi düzenleyecek üye bulamıyordum şimdi gezilere katılacak zaman bulamıyorum :)