Üyelerimiz arasında 100 mesajı geçen arkadaşlarımıza modaratörlük verilmiştir.

SsTeam

Yönetici
Moderatör seçerken üyesi olduğum diğer forumlarda sanki mit'e eleman alacakmış gibi davranırlardı da, bu kadar rahat ve özgüven dolu uygulama enterasan geldi ama cidden çok hoş ve samimi, fuzuli kasmalar yok.

Tapatalk...

SsTeam

Yönetici
Vallahi alti usti bur forum sitesi buraya giren insanlar zaten belli egitim ve mevki sahibi insanlar forumda ahlaken sorun yaraticak insanlar da yok zaten olursada ağzına biber surerim zaten ; )

SsTeam

Yönetici
Bu kadar rahat bakmanız en az moderatör seçim tarzınız kadar hoşuma gitti doğrusu, benim bir ssangyong'um yok ama bu rahat ortam beni bursa tutmaya devam edecektir. Tabi rahatlıkta kimsenin rahatını bozmadığımız sürece...

Tapatalk...

SsTeam

Yönetici
Guzel düşünceniz için teşekkür ederim aynı fikirleri paylaşıyoruz sizin gibi duyarli uyelerimiz oldugu için çok mutluyum :)

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Hayırlı olsun medaratörlük alan arkadaşlara. Bu uygulamayı çok samimi buldum ve çokta hoşuma gitti. Bu uygulamanın neticesi samimi,sıcak ve güvenli bir aile ortamı oluşturacaktır. YÖnetici arkadaşları bu adımından ötürü tüm samimiyetimle tebrik ediyorum." desem çok mu resmi olurum. on numara 5 yıldız olmuş abi desem daha iyi olur :)

Ama on numara beş yıldız olmayan birşey niye bizi ayırdınızda sadece rextonclub yaptınız buna üzüldüm :(

SsTeam

Yönetici
Kimseyi ayirmadik kardes sadece ssanyongclubtr ismini bilmeyenler zorlanmasin diye 3 ayri sticker bastirdim herkes aracinini modeline gore sticker kullanirsa daha sik olur diye dusundum ben 15 tane bastirdim organizasyonda veririm.

SsTeam

Yönetici
rextonclub.com
rexton-club.com
rextonclubtr.com
korandoclubtr.com
ssangyongclubtr.com

Rexton ve korando olarak var diger modeller için ssangyongclubtr.com stickeri yapistirir arkadaslar diye dusundum.

SsTeam

Yönetici
Hocam peki siteden online olarak almak istedim, fakat bulamıyorum bizim klübe ait stickerları. (Sticker Al - Sticker) Birebir telefonla mı görüşmemiz gerekiyor adamlarla? Özel sipariş olarak mı yazıyorlar? Aydınlatırsanız sevinirim.