Trafik Çekicilerini Dikkat Edin

SsTeam

Yönetici
Merhaba arkdaşlar bügün aracımı beşiktaş ulus da park yasağa olan yerden trafik çekmiş aracı almaya gittim baktımki aracın altına soktukları çiftli çatal şeklindeki kaldıraç yakıt deposuna gelmiş ve 2 tonluk aracı yakıt deposuna yüklenerek kaldırmışlar ve depoya kismi zarar vermişler.

Servis ve kaskoyla görüşmem neticesinde tutanak tutmak gerektiğini söylediler bende önce çekici ile görüştüm mühim bir şey yok bizim çalıştığımız yer ver orası hemen hoop diye çeker dedi bende olmaz dedim araçı servise götürüp baktırırım servis depo değişmesi gerekir derse tutanak tutup değiştiririz dedi çekici polis tamam olur dedi.

Aracı maltepe erşah oto ya götürdüm lifte kaldırıp baktılar çok ciddi bir zarar yok sadece biraz yamulmuş dedi ama yinede karar sizin dedi bende boşuna yaptırmaya gerek yok dedim yeniden aracı çekseler yine ezilicek kalsın o zaman dedim rexto numla ilk maceramızı ve nazarlığımızı yapmış olduk :)

maltepe de başka bir arkadaşın arabasınıda komple ters çevirmişler.

Ekli dosyayı görüntüle 464 Ekli dosyayı görüntüle 465 Ekli dosyayı görüntüle 466

Çekici Aracı Ters Çevirdi - YouTube

ali

Moderator
Cevap: Trafik çekicilerinin aracıma çektirdikleri çile

geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum.

SsTeam

Yönetici

tşk ederim yarım günümü aldı neyseki pimpirikli biri değilim kafaya takmıyorum.

E

Erdinc

Geçmiş olsun, oldukça üzücü bir durum.

ahmetersin

Moderator

geçmiş olsun. çok fazla takılıcak bir durum değil ama çekicilerin dikkatsizliğini birkere daha görmüş olduk

F

falken34

çekiciyi arkanıza bağlayıp çekseydiniz...:cool: öyle bir video vardı sankki..

SsTeam

Yönetici

Onu bilmemde cekicilerle kanka olduk farkli gunlerde ayni yerde 2 kere ceza yazmislar, ilk cezamizida yedik hayirlisiyla :)