SsTeam
Yönetici

Benim yaramaz oğlanla başım dertte sevgili forum üyeleri bir sıkıntısı var, bir derdi var nazından niyazından söylemiyor. Geçen sallantı yaptı duman attı. Götürdüm 4 gün sonra enjektör dedi. Oysaki arıza numarası ve kodu elektirik tesisatı diyordu. 4 enjektörü haybeye değişik. Tamir sonrası ufak tefek duman yaptı götürdüm turbo dediler gönderdiler,1 hafta sonra çalışmadı,duman attı,sallantı yapmaya devam etti. Hatta arabayı wd40 kullanarak çalıştırdım. Servise götürdüm enjektör bozulmuş dediler. Bidaha revizyona girdi. Bu seferde diyolarki mazot pompası gıdık çapak üretiyor. Bizimki kendi kendini zehirliyomuş. Tabi bunu diyen Ssangyong değil dışardan sanayi sen bi delphi servisi. Aynı anda simdi hem yeni yapılan enjektörün parası talep edilecekmiş benden ,hemde mazot pompası için değişirse 7,500 lira revizyon olursa 2,500 lira masrafı daha var ve buna enjektörde eklersek 3000 lira Daha önceden de bi 3000daha verdim. Bu işlemlerden sonra belki bizimki hastalığı başka yere gizlemiştir. Belki daha sonra conta yanmış falan derler. Bunu bulmak ayrı bir mevzu bu devirde zor iş. Simdi insanlar der sen Off Road yapıyorsun zor koşulda kullanıyosun yok delisin falan muhabbeti yapana da sözüm şu Off roadda öğrendiğim kadaryla motor su almadığı sürece ya kırarsın ya kopartırsın. Yada biyerlere bi si girer. Çok sükür bunları yaşamadım. Her Off Road sonrası servise bakıma soktum.Sorunsuz çıkıyodum. Ancak aracı alırkan tüm bakımları yapılmış enjektörden tut difransiyele kadar değişmiş bir arabaydı bu tutmadı herhalde parçalar 10000 km yapmış olmama rağmen böyle sıkıntiilar çikartiyor. Ssangyong almayın demiyorum kimseye bindim biniyorum elimde hatta 2 adet mevcut ama sadece ikinci ele dikkat edin bırakın servisi babanız garanti verse dönüp bakmıyor.Zaten garantiye giren parçası ney onu da daha ögrenemedik ya.