Tivoli artık yollarda :)

SsTeam

Yönetici

F

falken34

hala fiyatını merak ediyom ellam :D
bakalım kaça verecekler bize :D

SsTeam

Yönetici
Rakibi Nissan Juke!den %10 daha ucuz olacak

Juke Gold fiyatı 50.000 TL & Tivoli 4x2 Gold 45.000 TL
Juke Platinum fiyatı 70.000 TL & Tivoli 4x4 Platinum 63.000 TL

Ortalama türkiye satış fiyatlarını yazıyorum çıktığında buraya bakıp hatırlarsınız admin demişti dersiniz. :)

ahmetersin

Moderator
0 km i30 1.6 dizel otomatik elite donanım paketli yani full donanımlısı sitesinde 74000 tl iken tivoli 65000 tl civarında olursa satmama gibi bir durum olmaz diye düşünüyorum tabi buda reklama bağlı

SsTeam

Yönetici
Evet dizel yıl sonu geliyormuş Kia gibi önce benzinli araçları uygun fiyattan vericekler sonra dizel.

ahmetersin

Moderator
Evet abi tamamen yakıtla alakalı. Yılda 15000 i geçmiyosa benzinli eyvallah ama üstünü yapıyorsan örneğin 45000+20000 yani iki araçla yaklaşık 65000 yapıyorsan mümkün değil :) Tabi herkez benim gibi düşünüyor tutturuyor dizelde dizel diye :) Lakin önce benzinli sonra dizeli satışa sürmeleri pazarda tutunma açısından mantıklı bir düşünce

SsTeam

Yönetici
Bencede arabanın fiyatını gören yakıt tüketimine çok bakmaz satar diye diye düşünüyorum zira Kia Sportage jeep kıvamında 50 bin TL den yok sattı şimdi her yer sportage kaynıyor

ahmetersin

Moderator
Ah şu ön yargı olması ne satışlar yapıcak abi kia da neymiş yanında ( ön yargılı davrananlardan biride bendim :D)

cengiz67

Moderator
mini big çakması gibi bişey yapmışlar,arkası fena sayılmaz ama ön taraf olmamış.korondo daki karizma yok

SsTeam

Yönetici
ssangyong'un ilk 1.6 arabası olduğu için bence mükemmel değil fakat vasatta değil her şey fiyat odaklı ne kadar ekmek o kadar köfte.

bu aracın 4x4 modelinde low range varmı acaba birde 1.6 dizel motor olarak hangi motoru kullanıyorlar? bilgi verebileceklere şimdiden teşekkürler.

bariskonor

Moderator
Bence yanlış bir strateji olmuş. Dün benzin ve mazot fiyatlarına zam geldi. Yeni zamlar da kapıda. Siz seçimden sonrasını görün. Bu indirimler göz boyama idi. Benzinli araç alan adam 2 yıl garantiden yememek için gaz taktırmayacak. VW'in TSI'i 6 lt yakarken bu araç 8 lt yakarsa olmaz. Adam maliyetine bakar, ikinci eldeki değerine bakar gider VW alır ya da Renault güvencesiyle Nissan alır. Zaten herkes aracı "ÇİN" aracı sanıyor. Marka bilinirliği ve güveni eksinin altında... Ön yargı çok akılsız bir şeydir ama sonuçta güçlüdür. VW adamın suratına bakmıyorlar, SS'da denem sürüşü yapalım diye zorla anahtarı elimize tutuşturuyorlar. Şimdi sen firma olarak bu durumdaysan, ya LPG dönüşmüş gibi satacaksın bir zamanlara FIAT ve Chevrolet gibi, ya da dizel getireceksin.
Benim kayınpeder bile "SS beş para etmez. Alın da ben sizi yoldan toplayayım" diyor. Haklı yönü de yok değil. Sitedeki sıkıntılara bak. Herkes kendi çözüm arıyor. Servislerde iş yok. Aracı kendi ustası bile tanımıyor.

mehmet82

Moderator
Barış bey size katılmakla beraber ben artık insanlara anlatmaktan sıkıldığım için bu araba çin malı almayın diyorum. Sorunlara gelince ikinci elde dikkatli olmak gerekiyor ben alt takım rot,rotil ,salıncak vb. ürünler üreten bir şirkette çalışıyorum aracımın sorunu da alt takımla ilgili :000200776fv:
yani kaderin önüne geçemiyorsunuz bu benim 2. ssang. um bundan sonraki aracımı alırken diğer bütün markalara bakacağım inceleyeceğim sonra gidip ssag. alacağım böyle oluyor genelde.

bariskonor

Moderator
Bazen okuyorum hemen almak geliyor içimden bazen okuyorum ya alınır mı diyorum. Tam duygu karmaşası içindeyim. Ama biliyorum ki her aracın sorunu var ve her aracın burada anlatıldığı gibi kronik problemleri çıkıyor. Ama hala inatla da SS denemek istiyorum.
İkinci eli alırken dikkat etmek lazım da kavun değil ki arkasını koklayınca karar verelim. Götürüyoruz bir servise veya ustaya tamam veya değil diyor. Bir aracın sorunu onu aldıktan 5 10bin kmden sonra tam olarak çıkıyor.
Şahsuvaroğu 2. el araçlarındaki garantien bahsediyor. Sanırım Murat beydi. Ona aldıktan sonra neler kullanıcı hatası olarak kabul ediliyor neler 1 yıl 15000km garantiye tabi diye sordum cevap vermedi.
Bu iş şans meselesi. Tabii ki alıp inceletmek lazım ama, şansın etkisi de çok bence.

bariskonor

Moderator
İşte yazılanlar:

Bizde satilan araclarda su anda sifir aracta verilemeten
-taahhütname yani siz araci bilerek satin aliyorsunuz
-1 yil veya 15.000km 2.el garanti
-kolay kredi imkani
-her araca detayli anti bakteriyel temizlik
-kolay takas imkaniki
bunlarin hepsi bence sahsuvaroglundan almasi icin yeterli bir sebeptir diye dusunuyorum.

Keşke herşey bu kadar toz pembe olsa.