Telsiz Önerileriniz Nelerdir

ahmetersin

Moderator
Malum artık ailemiz gün geçtikçe genişliyor bu durumda toplu gezilerde iletişim kopukluğunun baş göstermesine neden oluyor. 07 12 2014 Kayışdağı gezisinde çok net bir şekilde telsizin faydalarını gördük. Telsiz kullanan, araştıran yada en azından fikir sahibi olan abilerimin bilgilerini paylaşmalarını rica edicem.

nedimkolat

Moderator
Iyi aksamlar, telsiz konusunda gecmiste biraz inceleme yapmistim. Bugunde offroad gruplarinda neler kullandiklarina biraz goz gezdirdim. Ismail Abinin kullanmakta oldugu cihaz turu PMR diye tabir edilen tipte kisa mesafeli (8-12km ornegin) birde CB tipi halk bandinda daha uzun mesafeli iletisim saglana bilen mevcut.

SsTeam

Yönetici
mesafe ,detay önemli. birde merkez telsiz oluşturmak lazım. topluca alınsa çok iyi olur belirli bir marka ile toplu anlaşarak..

nedimkolat

Moderator
Cb tipi olanlar taksicilerin,sucularin kullandigi cihazlar. Ilave guclendirici ile mesafe uzatiliyormus.

O

orçun81

Wouxun uv6'yi 2 seneden beridir kullaniyorum. Hiçbir sıkıntı yok ve çok memnunum. Tavsiye ederim beyler

Herkese merhaba,

Telsiz konusunda bize 8-12 km çekim alanı olan yetmez mi? Yani İsmail'in aldığı. En önemlisi konvoyda iletişimi sağlamak diye düşünüyorum. 8 km.'lik bir konvoyumuz olmaz herhalde. Bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, daha yüksek maliyete girip çok profesyonel birşey almaya gerek var mı?

F

falken34

2km mesafeli 9 kanal el telsizi bile olsa yeterli...neticede ortamdan kopup uzaklaşamayacak kadar yakın gidiyoruz...:D

SsTeam

Yönetici
Telsizi olamayan arkadaşlar lütfen temin etsin 27 aralıkta ki organizasyonda herkesi tam tesisat görmek istiyorum

ahmetersin

Moderator
abi telefondan yana biraz sıkıntılıyım bu aralar oyüzden çok fazla giremiyorum tapatalk canmış dün anladım :) bilgi paylaşımında bulunan abilerimden teşekkür ederim herkesin işine yarayacak bir bilgi sonuçta. İsmail abi bende seninkinden sipariş edicem akşam

Merhaba, bugün ulaştı elime, İsmail kardeşimin tavsiyesi MT975-2 VP T Cobra. Yalnız Gold Bilgisayar 10 TL kargo parası ilave ediyor. Bilginize.

Üretim yerli, Aselsan:)