Tavan Sis Farları

SsTeam

Yönetici
Genelde offroad için kullanılan tavan sis farları neden bilmem çok hoşuma gidiyor. Korando Sports için uygulanmış kullanan var mı ya da tavsiye edermisiniz ?
Bir firmada 250 TL civarında bi kit buldum ama bana biraz ufak gibi geldi bir de tavan delme yaptırmak istemediğimden fitil içersinden gerçircez denildi sizce bu sağlıklı olur mu ?

SsTeam

Yönetici
Bende rexton aracima yaptirmak istiyorum fakat internette yapılmış bir örnek göremedim.

SsTeam

Yönetici
Bahsettiğim tavan farları bu Tavanı delmek istemediğimden yapıştırma olucakmış ve benim canımı sıkan kablo görünmesi... Ya mecbur tavanı deldirecem ya da deldirecem sanırım başka seçeneğim yok :) bi de tavan barları bende olmadığı için tek bu komik durur mu sizce ?

Ekli dosyayı görüntüle 487

SsTeam

Yönetici
Genelde offroad için kullanılan tavan sis farları neden bilmem çok hoşuma gidiyor. Korando Sports için uygulanmış kullanan var mı ya da tavsiye edermisiniz ?
Bir firmada 250 TL civarında bi kit buldum ama bana biraz ufak gibi geldi bir de tavan delme yaptırmak istemediğimden fitil içersinden gerçircez denildi sizce bu sağlıklı olur mu ?

Hocam bende; aksesuarcı da çalışan bir arkadaşıma sormuştum sanayide. Bana da arkadaşım 250 den 200 tl civarı fiyat verdi. Fakat kablo durumu o da aynı şekilde fitillerin altından alınabileceğini söyledi. Diğer şekilde delinmesi gerekiyormuş. Ama henüz taktırmadım. Fakat benimde niyetim var. Büyük ihtimalle fitil altından kabloyu çekeceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 490Ekli dosyayı görüntüle 491Ekli dosyayı görüntüle 492Ekli dosyayı görüntüle 493

SsTeam

Yönetici
Resimdeki araçta kablo falan göremedim ben güzel duruyor.Ben beklemedeyim henüz gelmemiş o parça da gelince üzerinde bi deniyecem güzel durursa resim gönderirim.

SsTeam

Yönetici
Resimdeki araçta kablo falan göremedim ben güzel duruyor.Ben beklemedeyim henüz gelmemiş o parça da gelince üzerinde bi deniyecem güzel durursa resim gönderirim.

henüz bağlı değil sadece üzerinde bir deneme yapıp foto aldım. daha taktırmadım. mekanizmanın sol alt köşesinden kablo çıkıntısı var oradan direk bağlıyorsun. Taktırdığım zaman bende detayları fotolarla paylaşırım.