stepne tasiyici

cengiz67

Moderator
kyron için stepne tasiyici kullanan var mi acaba,ben stepne tasiyici taktirmak istiyorum bilgisi olanlardan yardim talebin var.

F

falken34

ben hiç görmedim...gören duyan arkadaşlar yardımcı olabilir.

:( Ben Antalya da yaptırdım ; bagaj kapağı amortisörlerini güçlendirelim buraya veya sağ arka çamurluğu güçlendirelim oraya monte edelim dediler..... Ancak gerektiğinde orijinalini ileride satarken takabilirim diye çelik arka tampon yaptırdım ; tampona tam boy stepne ve Yedek 20 lt yakıt tankı ve önünde de 2. bir gözden oluşan türde yaptırdım....Ancak 10 numara iş beklerken yapmamışlar kendim sonradan başka yerde düzelttirdim....

Fiyat veremem ,Tavsiyede edemem ; Hanım duyar, bende internetten tavsiye üzerine gitmiştim , beklediğim gibi çıkmadı , bizim araçlara çok da özenmiyorlar...

Işıklardan bir kısmı yani iç taraftakiler ağırlık dağılımı vs gözeterek kenarlara taşınca arka dan perdeleniyor.... Şu anda geri vites gözükmüyor... Bende ilave bir lambayla hallettim.... Yedek yakıt tankı yapılmasaymış tam ortaya yapacaklarmış....

Araca ilaveleri yaptırmaya fırsatım olmadığı için foto atamadım.... Konya merkezde dişime uygun modifikasyoncu yok...

cavdare

Moderator
hasan bey, ben actyon sportçuyum ama öyle bir anlattınızki bende merak ettim nereye ne yaptılar...fotoğrafsız olmaz...kör topal ne farsa çekin koyun...

cengiz67

Moderator
Sizin basinizdan gecenlerin biraz daha fazlasini Ben yasadim ama sonunda hem pratik hem plan projesiz bir stepne tasiyiciyi yabanci sitelerde buldum en kisa zAmanda yapip sizlerle paylasmak isterim.

V

vedaterdönmez

F

falken34

avusturalya da adamlar mecburlar..her arabaları offroad aracı gibi :D