Ssangyong'un yeni concept suv modeli XAV

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi
V

vedaterdönmez

Ssangyong Nisan ortasında Seul de yapılacak olan otomotiv fuarinda yeni concept suv modeli XAV ın tanıtımını yapacak

SsangYong Seul Motor Show'da, gelecekteki ürünleri için tasarım yönünü önizleme XAV küçük SUV yeni bir konsept araç tanıttı.

XAV "heyecan verici bir Otantik SUV" anlamına gelir ve Ssangyong Motor, şirket devletlerin marka kimliğini yeniden tesis hedefleniyor. Bir küçük SUV platformu dayanarak, XAV ön uç erken Korando modelleri imajını yeniden yorumluyor retro tasarıma dayalı olan ile, Korando saygı öder.

yeni SUV çalışması SsangYong açık hava etkinlikleri için yeterli iç depolama sağlar diyor köşeli şekle sahiptir.

XAV outdoor aşk kişilere yönelik, ve tuval çatı altını çizmek hizmet vermektedir. Arka uç bir ek yakıt tankı kılığında açık hava etkinlikleri için acil araç ve gereçlerin, bir depolama alanı sunuyor.

İçinde, SsangYong XAV Konsept sportif kova koltuklar, bilgi-eğlence sistemi için geniş bir ekran ve depolama alanlarının bir dizi ile minimalist bir ortam sunmaktadır.

Çalışma lityum-iyon pil oluşan 1.6-litre motor ve bir e-4WD sistemi tarafından desteklenmektedir ve elektrik motorları, ön ve arka tekerlekler üzerine monte. XAV da elektronik Hava Süspansiyon ve Stereo Vision içeren bir Akıllı Hareket Kontrol sistemi bulunmaktadır.

"XAV, küçük, off-road kavramı SUV, son trendleri geleneksel SUV yeni ürün geliştirme-kombinasyonu yönünü temsil ediyor. Biz bu küresel SUV üreticisi yanı sıra Ssangyong Motor sınırsız potansiyeli olma firmamız bağlılık gösterir umuyoruz, "SsangYong Motor CEO'su Choi Johng-sik dedi.

V

vedaterdönmez

oguzhan

Moderator
mükemmel gözüküyor :) umarım türkiyeye gelir de görme fırsatımız olur belli mi olur belki bi gün bunlara bineriz

V

vedaterdönmez

Oğuzhan neden olmasın ona binen insanin senden fazlası yok 😉 Allah sana daha güzelini nasip etsin inşaallah

cengiz67

Moderator
aracın hatları çok abartılı gibi yandan bakınca sanki tek kapı korondo ya benzettim,sinyallerinde maaşallahı var gelsinde canlı canlı görelim

oguzhan

Moderator
hepimizin gönlünce olsun inşallah Allah hepimize nasip etsin abi sağolasın :) araba tam bir melez olmuş gibi ama çok kaslı gözüküyor

Aracın bu yeni keşfettikleri Zakkum tırtılı'na benzeyen bakışını sevmedim. Tivoli'de başlamıştı bu furya. Zannımca Korando'yu tekrar yorumlamışlar.

Çok fazla parça ya da çizgi olması tasarımı modern yapmaz bana göre. Ben bunları 'doğru çizgiyi arayıp durmuşlar, sonra da silmeyi unutmuşlar' diye yorumluyorum. Tasarım denilen şeyde çizgiler kendinden emin olacak. Net. Gereksiz yere amaçsızca sağa sola kıvrılmayacak. Kötü olmuş bu. Bir de bu araç üretilirse üretim normalleştirme revizyonları görecek. İşte o zaman daha da "olmayacak."

Audi hoca'nın derslerinde devamsızlık yapıp atari'ye kaçılmamalı.