SsangYongTeam Sticker Sipariş

SsangYongClubtr.CoM Sticker

• Kırmızı Ejderhalı Sticker

Kullanılan: 2 100.0%
  • Mavi Ejderhalı Sticker

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hız Göstergeli Sticker

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

SsTeam

Yönetici
Sevgili Üyelerimiz Stickerlarimiz Basilmistir. İsteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz.

Sticker gönderimi aşağıdaki bilgilerin detaylı şekilde yazdığı takdirde yollanacaktır. Aksi durumda ne yollanacak nede mesaja geri dönüş yapılacaktır.
Dileyenler buluşma günlerini bekleyip o zaman yönetici arkadaşlardan alabilirler

35 TL Ücreti Vardır

ahmetersin

Moderator
Cevap: SsangYongClubtr.CoM en Sticker Hangisini Beğendiniz.

sade ve şık olur bence yada 1. stickerın yazı karakteri chiller diye bir karakter var onunlada hoş durabilir

SsTeam

Yönetici
Cevap: SsangYongClubtr.CoM Sticker Hangisini Beğendiniz.

SSANYONG AMBLEMİ Nİ DÜŞÜNEREK BİR AMBLEM OLUŞTURMAK DAHA İYİ OLURDU BEN MATBAACIYIM YARDIM VEYA STİCIKER VS. ÜRETİMİ GİBİ BİRŞEY GEREKİRSE BİLGİLENDİRİNİZ..:p

SsTeam

Yönetici

Öyle bir amblem de yaptırdım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı çok fazla üzerinde duramadım can kurtaran gibi yetiştiniz teşekkür ederim bende bu konularda uzman bir arkadaş arıyordum hızır gibi yetiştiniz allah razı olsun :)

SsTeam

Yönetici

stickerda son bir nokta koyabilirsek sergraf baskılı solmaz bir çalışma yapabiliriz..cama tersten yapıştırılarakta sergilenebilinir

SsTeam

Yönetici

arka camda film olduğu için net olarak görünürmü acaba.

Ben de aynı fikirdeyim, ssangyong logolu bir sticker daha güzel ve orjinal olur.

legionee

Moderator

2. Sticker daha sade ve hoş geldi bana.

cavdare

Moderator

4 aydır ses yok..ya vaz geçtiniz, yada bitirdiniz... :) bence 3. deki ejder güzel duruyor...matbaacı arkadaşın önerileri yokmu,, bence ejderi biraz daha ön plana çıkarmak lazım,,acaba daha büyük tam bir ejder yazının ortasında arkada dursa nasıl olur..

SsTeam

Yönetici

4 aydır ses yok..ya vaz geçtiniz, yada bitirdiniz... :) bence 3. deki ejder güzel duruyor...matbaacı arkadaşın önerileri yokmu,, bence ejderi biraz daha ön plana çıkarmak lazım,,acaba daha büyük tam bir ejder yazının ortasında arkada dursa nasıl olur..

Merhaba üstadım ilk başlarda baya bir heveslendim sonra istediğim bir sticker çıkmadı ortaya sonrada oyle kaldı yine arkadaşlar bu konuda fikir ve önerilerini sunarsalar ortaya herkezin beğendiği güzel bir sticker çıkar ortaya.

SsTeam

Yönetici

Selamlar, arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama, aklımdan geçen fikri paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 1006 Şahsen benim hoşuma giden şema bu tarzda, fakat yazının başındaki logoyu çift taraflı yapamazmıyız? Tıpkı ssangyongun kendi amblemindeki gibi

Ekli dosyayı görüntüle 1007 ikiz ejder.

Bizimkisi de her iki yana doğru bakan ejder olabilir. Sonra da klüp adımız olacak. (Hatta içeriye doğru baktığında sanırım kalp şekli alır gibi duruyor bu da araçlarımıza olan aşkı simge edebilir) Sadece bir fikir. Onaya sunabiliriz. Dışa baksın (sağa ve sola) ya da içe baksın kalp oluştursun gibi. Devamında da adımız olur.

Ekli dosyayı görüntüle 1008 Sonra da arka camlarda ya da yan camlar / kaporta kim nereye uygun görürse.

Tekrar söylüyorum sadece bir düşünce. Takdir klübümüzün.

SsTeam

Yönetici

evet aynı fikirdeyiz beimde hoşuma giden logo kırmızılı ejderha onun çift başlı olanınıda yaptırdım fakat güzel durmadı en güzeli sanırım orjinal logoyu kullanmak detaylı düşünceniz için tşk ederim böyle fikirler ilham veriyor insana :)

SsTeam

Yönetici

Sticker içinde de karar kılalım da artık 2. buluşmada herkese dağıtırız

SsTeam

Yönetici

isamil en son da kullandığın ejderha yı al ilk kavuniçi renkli olannın baş kısmına getir. diğeri kurt a benziyor biraz (yanılıyor olabilirim) bence daha iyi olacak.. ama ben kavuniçi için oyumu kullanıyorum... aslında 3. stickerda çok güzel.. birde bunu fosforlu renkle basıtrabilirsen o zaman gecede görünür kavuniçi renk...

SsTeam

Yönetici

koray abi senle bir ara buluşup beraber yapmamız lazım ben bu konularda amatörüm senin matbaa tecrübelerini kullanarak güzel birşey çıkartabiliriz ortaya.

isamil en son da kullandığın ejderha yı al ilk kavuniçi renkli olannın baş kısmına getir. diğeri kurt a benziyor biraz (yanılıyor olabilirim) bence daha iyi olacak.. ama ben kavuniçi için oyumu kullanıyorum... aslında 3. stickerda çok güzel.. birde bunu fosforlu renkle basıtrabilirsen o zaman gecede görünür kavuniçi renk...

SsTeam

Yönetici

Sonun istedigim sticker buldum sizlerinde fikrinizi alarak 5 farkli sekilde 100 adet den 500 adet sticker baskisi yaptiracagim soyle olacak

REXTON - CLUB
WWW.SSANGYONGCLUBTR.COM

REXTON - CLUB
WWW.REXTON-CLUB.COM

REXTON - CLUB
WWW.REXTONCLUBTR.COM

REXTON - CLUB
WWW.REXTONCLUB.COM

KORANDO - CLUB
WWW.KORANDOCLUBTR.COM

videoda dakikayi 3:40 getiriseniz sticker gorebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=FD18CqeypqQ#t=221

Ekli dosyayı görüntüle 1029

Ekli dosyayı görüntüle 1030

SsTeam

Yönetici

evet sticker konusunu yeniden canlandırıyorum ve fikirlerinizi bekliyorum beyler.