GÜNCEL SsangYongClubTr nerden duydunuz?

SsangYong Rexton Club Tr nerden duydunuz?

• Kullanılan toplam oy
    37

SsTeam

Yönetici
Forum sitemizi nerden nasıl ulaştığınıza dair bir anketimiz var herkesin katılımını bekliyoruz.

Saygılarımla
Admin

Cevap: SsangYong Rexton kulüp nerden duydunuz?

Merhaba

Ben Rexton w aracınızı 1.köprü çıkşında gördüm bende bir ssangyong hayranı olarak aracın arkasındaki stickerdan www.rextonclub.com dan siteye eriştim bir çok club sitesini girdim çıktım yazdım ama siz gerçekten bu işe önem vermissiniz çok güzel bir site olmuş takdir ettim.

başarılarınız devamını dilerim.

Saygılarımla
Enver Özbay

SsTeam

Yönetici

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar DH de paylasılmıstı link'iniz Bu arada Ssanyoung marka araçları takip ediyorum kısmetse en kısa zamanda alıcam.İyi forumlar

SsTeam

Yönetici

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar DH de paylasılmıstı link'iniz Bu arada Ssanyoung marka araçları takip ediyorum kısmetse en kısa zamanda alıcam.İyi forumlar

Hoşgeldin ömer yeni arkadaşlarımızın aramıza katılması bizi sevindiriyor
ssangyongclubtr olarak organizasyonlar yapıyoruz bu organizasyonlarda tüm arkadaşlarımız tanışıp kaynaşıyor ramazan ayında da bir yemek organizasyonumuz olucak inşallah.

SsTeam

Yönetici
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim , sevgiyle, sağlıcakla kalın

T

TOPKAPIYILMAZLAR

Merhabalar..
An itibarı ile aranıza katılmış bulunmaktayım. SsangYong markasını çok araştırdım ve sevdim. Geleceği çok parlak olduğu için de Yetkili bayisi oldum. Saygı ve Sevgilerimle..

SsTeam

Yönetici
Merhaba Cemal bey.
Öncelikle formumuza hoşgeldiniz , üyelerimiz arasında sorun yaşayan arkadaşlarımıza yardimci olabilicek yetkili bir bayi ve servis olmasi
Bizleri sevindirdi tüm üyelerimiz gibi ben şahsım da bu markayı çok araştırdım ve gözü kapalı aldım genel olarak servis bakım musteri hizmetleri olarak iyi fakat aksesuar tarafında distiribitorun çok eksiği var.

Merhabalar..
An itibarı ile arawnıza katılmış bulunmaktayım. SsangYong markasını çok araştırdım ve sevdim. Geleceği çok parlak olduğu için de Yetkili bayisi oldum. Saygı ve Sevgilerimle..

SsTeam

Yönetici
Topkapıyılmazlar... Merhaba.. Ya hergün önünüzden geçiyorum fırat otunun üstündesiniz fordun karşısı değilmi? Bir uğrayacağım ama yetkili değilsiniz diye uğramadım. Yetkili bayi-servis olmanıza sevindim , allah bol kazanç ve daim işler nasip etsin.. Bir ara uğrarım. Birde isim paylaşırsanız gediğimizde selam ve başınızı ağrıtırız..?!