SsangYongClubTr Forum Afişimiz.

SsTeam

Yönetici
Şöyle bir düşüncemiz var arkadaşlar yapmış olduğumuz bu afisi anlaşmalı servis noktalarına asacağız. Ayrıca a-5 kağıtlara basıp çevremizde gördüğümüz SsangYong kullanıcılarına vereceğiz yada park halindeki araçların sileceklerine koyacağız. Baskı bittikten sonra bu is için sitemizden gönüllü arkadaşlara ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 1908

V

vedaterdönmez

Cevap: ClubTr Forum Afişimiz.

Güzel dahada geliştirilebilir

SsTeam

Yönetici

bu görevi reklam basın ve halka ilişkilerden sorumlu olarak sizi görevlen diyorum vedat bey :)

V

vedaterdönmez

Her zaman verilen görevin üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağımızı biliyorsunuz sayın adminim

legionee

Moderator

Trabzon'da adım deliye çıkana kadar dağıtırım ben bunu. Çok iyi fikir.

V

vedaterdönmez

Allah razı olsun Ahmet abi

SsTeam

Yönetici

saat 12:00 yi geçti ali abi vedat bey'de üye sayısı her geçen gün arttıkça benim gibi isimleri şaşırıyor :)

legionee

Moderator

Estağfurullah Vedat Abi, hamdolsun sitenin bereketinden. Artık daha fazlayız.

rextonmert

Moderator

Bende Ankarada bu görevi üstlenebilirim İsmail abi servisin içine showrooma avmelerdeki otoparklara asarım dağıtırım.Gün gelecek herkes ssangyongclup üyesi olacak.;)

mehmet82

Moderator

Benimde aklıma aynı şey gelmişti oturduğum sitede birkaç ssangyon var alışveriş merkezlerine gittiğimizde gördüğümüz arabalara bırakıla bilir. Hazırlanan broşürde birlik olmanın faydalarına da yer verirsek insanların ilgisini çekeriz sonuçta bir soruna karşı yüz kişi eğilirsek daha kolay çözüme kavuştururuz. Ayriyetden bende bu formlardan dağıtmak amaçlı isterim.

cavdare

Moderator

şu ana kadar görüşülmüş firma varmı ..hangi firmalardan ne kadar indirim aldık...

V

vedaterdönmez

Sayin adminim yarın konuyu hatirlatirsaniz bi çalışma yaptirayim

cavdare

Moderator
kendi aracımda sticker yok..birine bu efişi versem sen önce kendine bak demezmi-- :koomikcocukrt7: