DUYURU SsangyongClub Tr 1.Ramazan iftar buluşması

SsTeam

Yönetici
merhaba arkadaşlar

12.07.2014 Cumartesi günü ssangyong yenibosna ymy tüm ssangyong kullanıcılarına iftar verecek bizleri de vedat abi araciligiyla davet ettiler yenibosnadan konvoy yapılıp gidilecek gelmek isteyenler bildirirse sevinirim

organizasyon aile ortamında olacak herkes ailesine getirebilir birde kişi sayısı belirtin lütfen ona göre yer rezervasyon yaptırılacak şahsuvar oğluna.

Buluşma noktası YMY otomotiv yenibosna 18:00 toplanıp yenibosna - bakırköy - florya istikametinde konvoy yapılacak oradan Florya Develi Restaurant'ta iftar yemeği yenilecek.

İftardan sonra üyeler arasında çekiliş yapılacaktır bakim ve servis gibi gibi hediyeler dağıtılacaktır çekiliş için yanınızda kartvizit getirmeyi unutmayın lütfen.

Toplanma noktası :
Çınar Cad. No:34 Bahçelievler/Yenibosna İstanbul0532 207 47 70

Yandexx Panaroma Harita : http://harita.yandex.com.tr/?text=Y...11864~spn:90.43314109110885,38.17163906593653

Saygılarımla
Admin

Katılıyorum - ismail Dilme - yerindeservis + 4 kişi
Katılıyorum - vedat- vedat44 + 2 kişi
Katılıyorum - barış- barjen + 3 kişi
Katılıyorum - enver özbay- enver27 + 3 kişi
Katılıyorum - kenan- falken34 + 2 kişi
Katılıyorum - Kaan Öder - Climax - 2 Kişi
Katılıyorum - Salih Sayar - salsaburada - 2 Kişi

F

falken34

Cevap: Ramazan iftar buluşması

Katılıyorum - kenan- falken34 + 2 kişi

SsTeam

Yönetici
Beyler maalesef ben gelemiyorum ramazan dolayısıyla çok garip bir çalışma programım var. Sizlerle tanışmayı çok istiyordum halbuki
tapatalk...

SsTeam

Yönetici
Abiler hazir ignelerken su koranda sportun 4 cekerinide masaya yatirirsaniz sevinirim malum askerim su anda gelemiyorum benim yerime bu iyiligi yaparsaniz cok memenun kalirim :)

F

falken34

Abiler hazir ignelerken su koranda sportun 4 cekerinide masaya yatirirsaniz sevinirim malum askerim su anda gelemiyorum benim yerime bu iyiligi yaparsaniz cok memenun kalirim :)

onuda açicaz murat abi:) korando sports 4x4 olarak istiyoruz diye bastıra bastıra söylicem...:D

SsTeam

Yönetici
Iftar sofrasında iş mi konuşulur ! Kenancım ver çoşkuyu ...ismail sende gözlemde ve kayıtta ol bakalım ne diyecekler.. Geceniz şimdiden mutlu , huzurlu ve eğlenceli olsun. Sevgiyle kalın...

SsTeam

Yönetici
sahsuvarogluda bizi gözlemliyor izliyor ama sorunlara ve isteklere ses çıkarmıyorlar abi iftarda istişare yapalım bakalım neler olacak.

SsTeam

Yönetici
görüşleri bildireceğim koray abi

ARKADAŞALAR CUMA GUNU SON GUN IFTARA KATILMAK ISTEYEN ARKADASLAR ISIMLERINI YAZDIRSIN LUTFEN.

SsTeam

Yönetici
Abi yine super organizasyon olmusa benziyor ve hic konusu gecti mi korando sports 4 ceker gelcek mi belli mi yoksa gecistirdiler mi yine

SsTeam

Yönetici
konuştuk abi hatta konuşmanın videosunu çektik ama net birşey var 4x4 türkiye pazarına soktukları zaman fiyat çok yüksek oluyormuş ve oyuzden getirmiyorlar

SsTeam

Yönetici
Abi bunlar bahane buluyor bence fabrika ile konusup 5 cm kasayi uzaticaklar sorun kalkicak olmadi l200 gibi iznini alip turkiyede kendileri uzatma yapmasi lazim bu kadar talebi olan bi aracta neden bu kadar israr ediyorlar anlamiyorum
2. Teorimde getirmemelerinin sebebi bence yeni kasasini yada actyonun yeni kasasini getirecekler gibime geliyor benim fikrim bu

V

vedaterdönmez

Barış taa Tuzla'dan bizi kirmayip geldigin için şahsım adına ben teşekkür ederim, bizi kirmayip aramızda olan tüm dostlarimizada yeni organizasyonlarda bulusmak dileği ile saygilar

SsTeam

Yönetici
Malum nedenlerden dolayı koray abimizle iftar yapamadık bu hafta onunla beraber ortak bir iftar yapalim diyorum bu arada katılamayan arkadaslarda gelirler.