Ssangyong Yedek Parça Satan Firmalar

merhaba iyi günler,

çanakkalede oturduğum için bu sefer arabanın bakımını burada güvendiğim bir ustada yaptıracağım.

ustam arabayı inceledi ve bazı parçalar istedi benden.

normalde ssangyong 'u arayıp sipraiş verebilirdim fakat akşam gezinirken bir kaç yedek parça sitesi buldum.ve buralardan almak daha kolay geldi.
çünkü sahsuvaroglundan siprariş vermek oldukça uzun iş.telefon edeceksin, sana hesap numarası söyliyecek, sen adresini gönderceksin.

ayrıca 2-3 günde zor kargoya veriyorlar.geçen sene öyle oldu.ben aramasam kargoya verecekleri bile yoktu.:mad:

http://www.japonkoreyedekparca.com/ssangyong-kat89.html

şimdi bu siteyi buldum buradan almayı düşünüyorum.sattıkları ürünler hep kore malı.tek sıkıntım ssangyong sahsuvaroglunun sattıklarından kalite farkı varmıdır ?

istediğim parçalar
1 . 4 adet filtre
2. ön fren balataları

sizce buradan mı alayım yoksa sahsuvaroğlundan mı ? şahsuvaroglu bir yedek parça sitesi açmadı.yıllardır. :mad:

SsTeam

Yönetici
Cevap: ssangyong yedek parçası satan internet siteleri

Siteye baktimda sultanbeylindeki cakiroglu otomotivle fiyatlari hemen hemen ayni gibi duruyor cok cazip degil ve fren balatasi 59 lira olanda tahminimce h 100 veya gets fren balatasidir cunku ayni fren balatalarini kullaniyorlar

ön balata frenleri için tuzla ssangyong benden tam 183+kdv istedi.

internette kore malı YEs-Q marka olanları 60 liraya satılıyor.

her parçayı bilmiyorum ama bu parça için inanılmaz bir kar koymuşlar.

belki aynı marka değildir ama sonuçta ikiside kore malı ürün.

aralarında 3 kat fiyat farkı olması hoş birşey değil.:mad:

SsTeam

Yönetici

Balata fiyatları pahalı size katılıyorum fakat aracıniz garantili ise seve seve gitmek zorundasınız yok garanti si bitti ise dışardan 60 tl temin edip siz takarsiniz.

aldığımda kyron aracımda ucuz balata takılı arka disklerde sert balata nedeniyle yanık oluşmustu. yine ön disklerde orijinal olmayan balatanın yaptığı dalgaları ben bile elimle rahatlıkla hissediyorum. arka balatalar değişince bariz şekilde daha iyi fren tuttuğuna şahidim. ön balatalar arkalar kadar kalitesiz olmadığından değiştirmeyip bitmesini bekleyeceğim. eğer orijinali gibi biraz yumuşak malzemeden yan sanayi ürünü var ise deneyelim ama sadece fiyat bazlı yaklaşım bence doğru olmaz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi