SsangYong Tv Reklamlarını Başladı

bariskonor

Moderator
Biraz önce Korando Sports'un Show TVde reklamını gördüm. Belki ben ilk kez gördüm bilmiyorum ama Şahsuvaroğlu reklamlara başlamış. Darısı Tivoli'ye...

oguzhan

Moderator
Cevap: Sonunda Reklamı Girdi

aynen abi bende laptopla uğraşıyordum arkadaş siizn arabanın reklamı var dedi yetişemedim nette arıyordum şu an :)

toranaga

Moderator

Barış hocam bende saat 21:00'de star tv'de gördüm. 1-2 ay önce de görmüştüm. Ara sıra reklam giriyorlar. Araçları satan reklam, satmak istiyorlarsa biraz reklam bütçesi ayırmaları lazım.

bariskonor

Moderator

Bir uyanis oldu gibi. Zaten bayi de nisandan sonra reklamlarimiz baslayacak demişti

cavdare

Moderator

bugün show- star ve tv8 de çıktı..açıkçası pak albenili- iddalı bir reklam değil..
ben "kurallara takılsaydık" diye bir reklam var onu merak ediyorum acaba tivolimi...internetten tivolinin arka aydınlatmaya baktım ama reklamı bulamıyorumki omu değilmi anlayayım...

kurallara takılsaydık peugeot nun reklamı

Ssangyong ActyonSport 2.0 sxdi 4x4 2008 otomatik

cavdare

Moderator

akşam izlediğim reklamda xtrem sporlarla ilgili bölümler yoktu..
her hale alın akıllı akıllı kullanın diyiyorlar. :)

SsTeam

Yönetici

reklam olarak sports u gördüm tv8 de hayret ettim. çünkü televizyon reklamları oldukça pahalıdır. sadece yayımlanması değil , mutfağıda.. hazır görüntü kullandılarsa bilemem ama çok da etkileyici bir reklam olmamış. bence sports tan çok tüm araçları kapsayan bir galeri niteliğinde reklam olsaydı , çok daha etkileyici olurdu. (eski bir televizyon reklamcısı olarak). sonraki aşamalarda model bazında reklam girişleri yapabilirlerdi. önce markanın bilinirliğini artırmak lazım. hoş strateji sanırım markanın piyasada en çok adette satan modelini baz almışlar reklamda marka bilinci için. dediğim gibi en iyi tanıtım modele değil öncelikle MARKA ya olmalıydı.

SsTeam

Yönetici
Korando Sports reklamı yersiz ve anlamsız fiyat bilgisi verilmiyor 4x4 araçlar var iken bütün kanallarda sadece 4x2 Korando Sports reklamı vermeleri boşuna sıkılan kurşun en azından dönüşümlü olarak reklam verilse idi her modeli tanıtılır ve çeşit ve alım oranı arttırılırdı

bariskonor

Moderator
Bence cok yanlis bir strateji degil ama eksik bir strateji. Sonucta SS en dusuk fiyatli araclari bu. Ayrica bakiyorum 5 acyton sports ya da korando sports varsa 2 kyron 1 rexton 1in altinda korando ve acyton var. Yani oran olarak pickuplar daha fazla satiyor. Vergi avantaji var. Bence eger 5 reklam verecekse 2sini 3unu bundan 1 rexton ve daha gelmeden 1 tivoli vermeli. Korando tutmuyor cunku fiyati rexton kadar. Arada da rodius olabilir ama o da muadillerine gore pahali.

SsTeam

Yönetici
yazın , reklam koordinatörünün ekmeğine bal sürüyorsunuz? ahh şu siteye doğru bir kulak verseler ayda sadece 1000 tl lik bir bilgisayar öğrencisine maaş verseler ve bilgileri derleyerek bir rapor verse u arkadaş dşrekt PATRONLARA neeler olur neler. AL BİR FİKİRDE BENDEN...