TANITIM SsangYong Team Sticker

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi

SsTeam

Yönetici
Cevap: Ssangyongclubtr reklamlar

ikimizden başka sevenimiz yok abi :(

ugurdeniz

Moderator
Cevap: Ssangyongclubtr Sticker Reklamlar

acil sticker lazım canlar
şu yandaki fotodaki araca ne güzel yakışırdıya..

mehmet82

Moderator

Biri Sticker mı dedi? Nerede var?
Bana üç tane lazım birini andıma yapıştırıcam:witless:

V

vedaterdönmez

Mehmet hatırlat bende var vereyim ama 1 adet ;)

SsTeam

Yönetici

site ismi ve logo isim değişikliğine gidebiliriz bizleri yansıtan marka ismi olmayan bir isim ve logo üzerinde düşünüyorum sizlerinde fikrinizi almak isterim.

V

vedaterdönmez

İstişare yapalım konu üzerinde

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap: Gezici Team Sticker

Değerli Admin;

Siteye 2 farklı açıdan bakılabilir Ssangyong Club yada Offroad Club, eski logoyu yakından görmedim ancak videolardan gördüğüm kadarıyla çok karışık ve büyük. Benim görüşüm markayı kullanmak gerekli, çünkü insanlar bende dahil siteye katılım amacı Ssangyong marka araçları tanımak ve tanıtmak olduğunu düşünüyorum. Yapılan organisazyonlar ile de katılımcıların iş ve özel hayatlarında da dostluk kurmuş olurlar. Bu tarz sitelere zaten yazdıklarımdan başka anlamlar yüklemekte bence doğru değil.

Yukarı yazdıklarım siteyi yazan yazılımcı arkadaşların el emeğini küçümsemek anlamında yazmadım genel olarak bu tarz sitelere yaklaşımı belirtmek istedim. Lütfen yalnış anlaşılmasın.

SsTeam

Yönetici

açıkçası marka yüzünden distiribitor firmadan fırça yedim reklamını yaptığım bir firmanın markamı kullanmayı bırakın demesi benim markadan soğuttu o yüzden kimsenin reklamını yapmayı düşünmüyorum foum sitesi her aracın sadece ofroad ile ilgili araçların olduğu genel kapsamlı bir site olacak kimsede markamı kullandın vs diyemiyecek

ugurdeniz

Moderator

sanayiye gittiğimde tanıştığım bir usta benzer şeyleri söylediğinde anlamıştım meselenin aslını.
iyi olmuş böylece bence.
önümüze bakma zamanı.

ee gezici team stickerını nasıl alacaz şimdi : )))

Değerli admin sende haklısın adamlara sağladığın faydayı bu zamana kadar göremedilerse fazla söze gerek yok.

mehmet82

Moderator

Bizim sitemiz isim değişikliği ile daha da güçlenir hiç bir şey kaybetmez.
Benim düşüncem de söz sahibi firma yetkilisi biri üye olup bir konu açsa ve biz ona sorular sorsak oda üşenmeyip bizim anlam veremediğimiz durumları bize izah etse herkes bilgilen miş olsa.

sitenin isminin değişmesi iyi olmamış. ismin ssangyong ile ilgisi kalmamış. bu yeni isimle gezenbilir.com, arazideyiz.com gibi bir offroad sitesi olabilir. ama bu isimle ssangyong markasına ait bir site olmaz..

SsTeam

Yönetici

Haklısınız ahmet bey geziciteam ve ssangyongclubtr sitesi ayrı ayrı yönetme kararı aldım isteyen ssangyongclubtr üzerinde yazicak isteyen geziciteam üzerinden

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SsTeam

Yönetici
Stikerımıza çift kanatlı olacak şekilde yazı olarak sadece ( SsangYong Team ) olarak düşünüyorum.

SsTeam

Yönetici
Tabiki olur ama ssangyong team yazısını tam olarak nereye koymamiz lazım ondan emin değilim bir şekilde kanatlarla bütün birsey olmasi lazim.