Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakın zamandaki bir projemde Rexton Club kartla üyelerimize servis bakımlarda ve yedek parça aksesuar ürün alımında %5 ila % 15 arasında indirim sağlamak.
Bu konuda Şahsuvaroğlu ile noter destekli bir anlaşma yapmak lazım. Bu aradaSsangyongclubtr için bir dernek mi açsak daha yasal olur. Hukuksal açıdan dadaha bağlayıcı olur mevcut distribütör veya gelecekte başkası gelirse...
Alışveriş magazaları ile'de anlaşma yapılabilir. Ben Bandırma'da sendika üyelerimizin (300 Kişi) bir toptancı markette %5 indirimli (gıda-temizlik vb. malzeme) alışveriş yapması ile ilgili anlaşma yapmıştım 2008 yılında. 100 Tl'de 5 TL gayet iyiydi. Benzer imkanlar yaratılabilir diye düşünüyorum.
Yakın zamandaki bir projemde Rexton Club kartla üyelerimize servis bakımlarda ve yedek parça aksesuar ürün alımında %5 ila % 15 arasında indirim sağlamak.
Rusyada neredeyse bütün forum sitelerinin bu tarz indirim kartları mevcut ve gerçekten kullanışlı oluyorlar sadece otomotiv alanı olarak düşünmeyin.Aklınıza gelebilecek her alanda bu şekilde.
Aslına bakarsanız öyle ahım şahım kaliteli kartlarda yok kartvizit şeklinde düşünün üzerinde daha kalın bir plastik tabakası var vernik misali.
Rusyada geçen 10 yıla yakın yaşamım boyunca özellikle subaru üzerine çok iyi indirimler kazandım bu kartlar sayesinde.
Ama orada kartın yıllık bir aidat ücreti oluyor 30-35 dolar civarındaydı.
Muhtemelen yavas yavas bizde ayni sekilde bir konsept yapacağız ama sahsuvaroglu ile degil özel servislerle yapacağımız bir anlaşma olacak kart sahiplerine %10-20 indirim sağlayacak yıllık kart aidatida mantıklı siteye katkısı olur en azından.