SsangYong Team Grubunun Üye Tanıtım Sayfası.

SsTeam

Yönetici
Sevgili arkadaşlar,

bu sayfada üyelerin birbirleriyle daha iyi tanışıp kaynaşması için kendilerini mümkün olduğunca tanıtmalarını öneririz çünkü Birçok forum üyeleri şahsen birbirini tanımadığı için arada mesafe oluyor.

Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;

1.- Adınız, Soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Marka ve modeli):
4.- Mesleğiniz:
5.- Siteyi nereden duydunuz:
6.- Yaşadığı şehir / semt :
7.- Hobileriniz:
8.- Kan Grubunuz:

Kendinizi tanıtmak için başlık açtığınızda bu şablonu kopya- yapıştır yapıp doldurabilirsiniz.Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır.

.

korandosports

Moderator
Cevap: Kendimi tanıtayım!?

Hakkımda: Adım Uğur 19 yaşındayım hobi olarak dağ bisikletini severim
izmirde yaşıyorum

F

falken34

adım kenan :D 30 yaşındayım..makina teknisyeniyim.hidrolik sistemler ,makinalar,güç üniteleri,pompa sistemleri,hidromekanik sistemler konusunda çalışıyorum..
ataşehirde oturuyrum.offroaddan ziyade şehirden uzak yerlerde kamp&keşif yapmayı severim....hobi olarak motorsporları konusunda çalışıyorum.. okçulukla uğraşıyorum.balık tutuyorum,motorsiklete biniyorum.(hanımdan izin alırsak tabi :D )

cavdare

Moderator

falken seninle tanışmamız lazım...:)
36 yaşında işletme bölümünde öğretim üyesiyim...araziyi(hem araçla hem yaya) seviyorum ayrıca okçuluk ve dalışla ilgileniyorum...

camouflage

Moderator

Adım İlhami, 41 kere maşallah yaşındayım ve Bolu'da ikamet ediyorum.
Aslen beden eğitimi öğretmeni olmakla birlikte, son 10 yıldır Bilişim Formatörlüğü yapıyorum. Formatör kelimesi süslü gelmesin, bildiğiniz amelelik :D
Yaklaşık 5-6 yıl Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanlığı, Akdeniz Konfederasyonu haznedarlığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptım. Siyasiler ve biz spor adamlarının bakış açısındaki uçurum nedeni ile istifa ettim.
Tüm seriyi bitirmek üzere Suzukiye sevdalandım. Seri bitti, hiç çalışmasın 4 tekerleği olsun yine alırım, yine yaparım.
Ama şimdilerde Ssangyong'a göz kırpıyorum. İşin ilginç yanı, hem seviyorum hem korkuyorum...

O

orçun81

Adım Orçun 31 yaşındayım Düzce'nin Akçakoca ilcesinde oturuyorum. Elektrikciyim kendi iş yerim var. Sapina kadar Offroadcuyum ve kampciyim.
Dosod (Düzce Offroad) yöneticilerindenim.
L200-Actyon Sports arasında kalmisken 2009 at 28binde bir Actyon Sports aldım. Elimden geldiğince aracı offroada uygun hale getirmeye calisiyorum.
Herkese selamlar saygilar...

V

vedaterdönmez

Vedat Erdönmez 42 yaşında istanbul da ikamet ediyorum, 4 çocuk babasıyım, pijama ve çamaşır imalatı ve toptan satışı yapıyorum , ilk 4x4 aracım rexton offroad deneyimim daha önce olmadı ama aracımdan çok zevk aldım, doğayı ve gezmeyi seviyorum , hem geniş aile hemde doğa ve gezme olunca rexton mükemmel diyorum ;)

F

falken34

cavdare Nickli Üyeden Alıntı
falken seninle tanışmamız lazım...

36 yaşında işletme bölümünde öğretim üyesiyim...araziyi(hem araçla hem yaya) seviyorum ayrıca okçuluk ve dalışla ilgileniyorum...

hocam bayada aynı aktiviteleri paylaşıyormuşuz.
ben benim iti alıp dağ bayır gezerim boş zamanlarda.

yazın bende serbest dalış yapıyorum..hatta bazı sezonlar zıpkınla avlanıyorum...okçuluk yapıyorum..(daha yeni amerikadan 70lb makaralı yay getittridim)
sen nerde oyuruyorsun hocam?

B

BARJEN

BARIŞ ESENER 26 yaşındayım .istanbul tuzlada ikamet ediyorum. nişanlıyım önlisans mezunuyum (otomotiv teknikeri) . Gıda firması sahibiyim . Hafta sonları köpeğim nişanlım ve korondo sports umuzla günübirlik trekking yaparız ve şehirden uzaklaşmak adına kandıra ya kaçarım . doğa yürüyüşleri f1 ,on road ve off road izlemekten keyif alırım . beni en çok rahatlatan şey ise az bina bol yeşil ve mavidir böyle olan her organisyonda mutlaka varım .

legionee

Moderator

Adım Ali Emre, 33 yaşında bir genel cerrahi uzmanıyım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım. (2. kız da 10 güne kadar geliyor inşallah) 19 aydır Kars'ın Kağızman ilçesinde zorunlu hizmet veriyorum. İşten arta kalan zamanlarda akvaryum, doğa gezileri, arabalar ilgi alanlarım. Rexton ilk SUV aracım, onunla birlikte kamp ve off road olayını ilerletmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar bende kendimi tanıtayım, tabi sorun paylaşmadan önce tanıtmamız gerekirdi ama olan oldu artık :)
İsmim Ünal Yüzer, Veteriner Hekimim, Çankırı Kızılırmak'ta ikamet ediyorum 31 yaşındayım 1,5 aylık Kyron kullanıcısıyım. Hobilerim zamanla değişiyor :) bir ara yoğun bir balıkçılıktan sonra bu ara kara avcılığına merak saldık ancak sezonun açılmasını bekliyoruz. Onun dışında doğal yaşamı seviyorum ve hayalim bir karavana ile memleket turu atmak beki bir gün gerçekleştirme fırsatımız olur :).

Merhaba, ismim Baris, yas 38, meslek bilgi islem. Doga ve kus fotografciligi gibi bir hobim var, bu sebepten dolayi 4 ceker kullaniyorum. Oncesinde suzukinin 3 nesil vitarasini kullandim. Su anki aracim rexton. Dogru bir secim yaptigimi dusunuyorum.

merhaba barış formumuza tekrar hoşgeldin meslaktaş bir üyemle aynı forumu paylaşmak beni sevindirdi. :)
kesinlikle rexton seçmen doğru bir seçim ben bu formu kurmadan önce çok araştırdım abidik gubidik sitelerden aldğım yarım yamak bilgilerle çok tatmin olmamıştı taki
(falken34 kenan kardeşimin verdiği bilgiler) doğrultusunda gözümü kapadım hiçbir arabının test şürüşüne gitmeden yorumda dayanarak aldım iyikide almışım araba sayasinde www.ssanyongclubtr.com un kurucusu oldum artık çok daha fazla kişiye burdan ulaşabiliyoruz.

Tekrar merhaba, teşekkürler, sizin de aklınıza emeğinize sağlık forum için..
Ben de ciddi bir araştırma süreci geçirdim almadan önce, ya 80-100bin km lerde yakın fiyatlara pajero-land cruiser gibi 5-6 senelik karakutu araçlara yönelecektim ya da sıfır Rexton'a.

baturalpoghan

Moderator

Selamlar; Ben Baturalp, İ.Ü Veteriner Fakültesi öğrencisiyim, hocalarımızdan sevdiğimiz bir abimiz olan Burak hocam sayesinde burayı buldum. 1-1buçuk senedir Ssangyong Actyon Sports (4x4) kullanıcısıyım. Aracıma yeni arazi lastikleri aldım, sizlerle buluşup off road yapmayı çok isterim. Eskiden sıkı bir cabriolet araba hastasıyken Actyon Sportsla tanıştığımdan beri off road hastasıyım. Land Rover Experience'den Discovery 3 ile uzmanlardan off road sürüş teknikleri dersi aldım. İlk kez off road ile tanışmam böyle olmuştu :)

SsTeam

Yönetici

merhaba batuhan formumuza hoş geldin bizler burada büyük bir aileyiz senide bu ailenin içinde görmekten mutlu oldum ilk organizasyonda seninle tanışmak isteriz. :)

V

vedaterdönmez

Baturalp hoşgeldin kardeşim aramıza