Ssangyong Sustalı Anahtar

Merhabalar aranıza yeni kayıt oldum daha önceden beri takip ediyordum ama üye değildim acemiyim biraz o yüzden hemen sorunumu yazayım anahtarım kayboldu aracım 2011model kyron en fül model istanbulda orjınal anahtar yapan yer varmıdır acil yardım ederseniz sevınırım iyi günler dilerim

SsTeam

Yönetici
Cevap: Acil Anahtar yapan yer

Yenibosna'da Hocaoğlu Anahtar diye bir yer buldum. İşim internet olduğu için interneti böyle etkin kullanan küçük işletmeleri takdir ediyorum ve yakınımda başkası bile olsa bunları tercih ediyorum. Telefon açtım Ssangyong Sustalı Anahtar dedim, 70 TL dedi usta.
Dükkanda 60 TL ile kapattım pazarlığı fazla da zorlamadan.

Küçük bir dükkan. İlgi alaka güzel. Çayımı içerken 10 dakikada da yaptılar anahtarı.

Verdiğiniz anahtarı da size geri veriyorlar fakat bu anahtar işlevini kaybediyor. Sanırım kodu yeni anahtara aktardıkları için. Yedekte 1 yerine 2 anahtarım oldu. Verdiğim anahtarı kırıp döküyorlar sanıyordum.

1 haftadır kullanıyorum anahtarı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet düzgün çalışıyor ve o hantal görüntüden kurtulduğum için mutluyum.

Yaptırmak isteyenler için :

google'a "hocaoğlu anahtar" yazın.
veya adres - tel bilgileri şöyle :

Adres: Fevziçakmak Mahallesi. Fatih Caddesi. Gülen Sokak. No: 20 Yenibosna / Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 652 15 31 Cep: (0536) 846 45 41

3 4 tane yer ile daha önceden iletisime geçtim ancak bizim araçları yapamadiklarini öğrendim her seferinde serviste 750 tl en son serviste yaptiricam sanırım malum kasko calinma durumunda 2 anahtarida istiyor

V

vedaterdönmez

Sayin adminim ne ara gelip yaptırdın anahtarı, buraya gelip beni görmeden mi gittin

SsTeam

Yönetici
Sayin süper modum gezen bilirdeki bilgiyi ekledim kendim aliexpress den 20 tl ye siparis verdim :)

SsTeam

Yönetici
Ürün dün geldi fakat Rexton W anahtarlığı nın plaketi içine oturmadı biraz farklı Siz isterseniz 60 TL İstanbul da yaptırabilirsiniz