VİDEO Ssangyong Rodius' a Kia'dan yeni rakip YouTube'da "2015 KIA Sedona SXL - Exterior a

• Konbuyu başlatan vedaterdönmez
  • Başlangıç tarihi

SsTeam

Yönetici
Cevap: Ssangyong Rodius' a Kia'dan yeni rakip YouTube'da "2015 KIA Sedona SXL - Ext

güzel bir rakip miş dikkatimi çekti ssangyong kalitesini biraz daha yükseltmeli türkiye piyasasında özellikle rexton'da donanım fakiri amiral gemisi

F

falken34

Cevap: Ssangyong Rodius' a Kia'dan yeni rakip YouTube'da "2015 KIA Sedona SXL - Ext

güzel bir rakip miş dikkatimi çekti ssangyong kalitesini biraz daha yükseltmeli türkiye piyasasında özellikle rexton'da donanım fakiri amiral gemisi
aynen öyle ismail abi...şahsuvaroğlu donanımı yükseltmezse kia gelir bu aracı 1 yıl içinde şahsuvaroğlunun bu zamana kadar sattıgı toplam araçtan daha fazla satar..

SsTeam

Yönetici

muhteşemmiş valla... vip olacak tasarım ve konfor.. ben ilk kornado C yi aldığımda kalitenin yükseltilememe sebebini ÖTV ile daha fazla fiyata maal olduğu için aracın üstünde değil daha sonradan takılmak üzere aksesuar olarak parça parça detayları getirdiklerini belirttiler. ama hala doğru dürüs aksesuar bile yok.
bu arada en dikkatimi çeken konulardan biri Maltepe Servis Turgay abinin tanıttığı STAR-STOP olayı idi. Birde aynı anahtardan KEYLESS sistemi. Nerede ise daha düşük konsept araçlarda bile bu standart halde. Ki yağmur sezgi - auto lamba - yol bilgisayarı (ya artık tata - geely de bile var) ve bunun gibi daha birçok standartlaşmış özellikler.

araba güzel duruyor donanımı baya dolu karşımızda rodius için cevap veremeyen firma yetkiliside yok olumsuz yanı 3.3 yada 3.5 (ikisinden biriydi motor yanılmıyorsam) benzinli olması. ülkemize gelirmi bilemem ama 2.0 dizel üretilmeli fiyatıda 150-180 bin bandında olursa direk alırım :)

ugurdeniz

Moderator

tip-kalıp aynı rodius , ama farlar korando sportsun aynısı.
bu kadar mı çalınır.

zaten kia'nın Carnival adında rodius'a bir rakibi vardır.:chuncky:

O

orgasmatron

Kia bu arabayı bize getirmez , neden bilmem bir ornek vereyim size bir iki ay önce sahibinden 1991 model kia ceres 4x4 buldum bursadan aldım kaporta boya uğraşılıyor simdi ceres bitti bongo var ya da k 2500 ya da k 2700 var Türkiye de . Zaten ceres 4x4 lerde kızılay çıkması piyasaya satılmamış kore cumhuriyeti yardımıyla gelmişler. K 2700 lerin 4x4 leri var ama bizde yok hatta çift kabin lsd kilitli olan modeli de var bizde yok. E posta yazdım kia ya araçları getirin çok satarsınız diye cevap da yazmadi adamlar . Turkiye de distribütörler pazar analizi konusunda başarısız genel anlamda. Yav ülkede 4x4 kamyonet yok satışa sunulan adamım elinde mal var arz yaratmıyor yani bi bun kadar piyasadan uzak adamlar tarafından yönetilen firmalar bunlar

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O

orgasmatron

Kia bu arabayı bize getirmez , neden bilmem bir ornek vereyim size bir iki ay önce sahibinden 1991 model kia ceres 4x4 buldum bursadan aldım kaporta boya uğraşılıyor simdi ceres bitti bongo var ya da k 2500 ya da k 2700 var Türkiye de . Zaten ceres 4x4 lerde kızılay çıkması piyasaya satılmamış kore cumhuriyeti yardımıyla gelmişler. K 2700 lerin 4x4 leri var ama bizde yok hatta çift kabin lsd kilitli olan modeli de var bizde yok. E posta yazdım kia ya araçları getirin çok satarsınız diye cevap da yazmadi adamlar . Turkiye de distribütörler pazar analizi konusunda başarısız genel anlamda. Yav ülkede 4x4 kamyonet yok satışa sunulan adamım elinde mal var arz yaratmıyor yani bi bun kadar piyasadan uzak adamlar tarafından yönetilen firmalar bunlar

cengiz67

Moderator

dikkatimi çeken ssangyong dışında herhangi bir markanın araçlarında görsel bütünlük var farlar tampon panjur