Cevap: Rexton W Sahipleri Buraya Bakalım Kaç Kişiyiz.
Sayın falken34, diğer forumda gördüğüm bf goodrich AT 265-65-r18 lastikleri nereden aldınız...Fiyat nedir paylaşırsanız çok memnun olurum...Şayet aldığınız yerin telefonunu yada adresini paylaşırsanız sevinirim....Ortağımda da AMAROK var ve ikimizinde araçlarının lastik ebatları 255-65-r18...Rexton da siz taktığınıza göre 265 uyumlu oluyor...Biz heriki aracında lastiklerini sizinki gibi tercih etmek istiyoruz...Tavsiyeniz ne olur..Memnunmusunuz?...Şimdiden teşekkür ederim,
265-65-18 bf goodrich t/a lastikleri kartal sanayide oltay otodan aldım..yanlış hatırlamıyorsam 1900tl gibi bi rakama geldi..iyi pazarlık ederseniz bir miktar daha indirim olabilir...
rexton a bu lastik sıfır oturuyor..hatta ön lastiğin arka tarafı esnemede azcık sürtüyor..oksijenle plastiği ısıtıp 8-10mm daha içeri bastırdım..artık hiç değmiyor..

lastikler güzel.at sınıfında en sessiz lastiklerden birtanesi...çamur kum toprak performansı da gayat başarılı..daha önce kullandığım toyo open country a/t lastiklerden daha başarılı..toyolarda iyiyidi ama bf goodrich gerçekten fark ediyor...
bir büyük çap lastik bağladığınızda size fazla yakıt harcıyor gibi gelecektir.aslında orjinalle arasında pek fark yok..
örneğin ben orjinal lastikle 30lt mazotla uzun yolda 400km gidiyordum.a/t lastikleri takınca aynı yolu 360km gittim..
şöyle ki: lastik çapları arasında %6 büyüklük farkı var..yani ben 360km değil 384km gittim...kilometre saatinde bu rakam eksik görünüyor.aradaki fark sadece 16km oldu...