SsangYong Rexton W Gipsy Kapsül Araç Üstü Çadır

SsTeam

Yönetici

V

vedaterdönmez

Cevap: Gipsy araç üstü çadır 1400 tl

Çok güzel imalatçısı nı buldum gorusucez

SsTeam

Yönetici

Merhaba arkadaşlar ben Gıpsy nın imalatcısı Serkan GÜRANÇ...Ürünümün özellikleri aşağıda yazılıdır...Siteyi tanıtan ve davet eden Vedat beyede teşekkür ederim...
GIPSYADVENTURE HOME
ARAÇ ÜSTÜ ÇADIR.% 100 YERLİ ÜRETİMDİR........

1-ALT TABAN 18 MM fFİLM KAPLI SU KONTRAPILAĞI DIR....
2-BORULAR ALUMINYUM PASLANMAZ KROM DUR.....
3-KUMAŞ SU GEÇİRMEZ KALİTELİ KUMAŞTIR.....
4-YATAK 28 DNS KALİTELİ SÜNGER DİR....
5-MERDİVEN TELESKOPİK 150 KG TAŞIMA KAPASİTELİ ORJİNAL MERDİVENDİR...
6-KAPI 2 ADET TİR.....(YAZIN FERAH TIR.)
7-PENCERE 2 ADET TİR SİNEKLİKLİ DİR VE GÖLGELİKLİ DİR.
8-ANTİ NEM ÖZELLİKLİ OLUP ÇİFT TARAFLI HAVALANDIRMA CEBİ VARDIR.
9-İÇİNDE 2 ADET FERMUARLI HER TÜR KULLANIMA UYGUN CEP VARDIR.
10.EXTRA 2 Cİ SU GEÇİRMEZ GÖLGELİK GÖREVİ GÖREN ÜST KORUMA BRANDASI VARDIR.
11-ARAÇ ÜSTÜNDE KAPALI HALDE İKEN KORUMA KILIFI VARDIR...
12-İLAVE OLARAK ALTINDA SOYUNMA KABİNİ OLAN FERMUARLI BÖLÜMÜ VARDIR ....( + 150 TL DİR)
.......................... HER SEGMENT ARAÇ TAVANINDA KULLANIMA UYGUN DUR....................

.............................................EBATLARI............
KAPALI : EN.1,10 CM.....BOY..1,25 CM ..........YÜKSEKLİK...........32 CM DİR....
AÇIK : EN 1,25 CM .....BOY...2,20 CM .........YÜKSEKLİK ......1,20 CM DİR..... AĞIRLIĞI : 42 KG DIR.

TELEFON NUMARAM 0 507 745 99 46 dır ...her zaman arayıp bilgi alabilirsiniz.....

V

vedaterdönmez

Serkan bey hosgeldiniz

V

vedaterdönmez

Arkadaşlar çadır hakkında öğrenmek istediğiniz herşey için serkan beyle görüşebilirsiniz

SsTeam

Yönetici

Teşekkür ederim Vedat bey...Herkese Selam arkadaşlar...

V

vedaterdönmez

Serkan bey adminimiz ismail bey sitemizin kurucusudur

F

falken34

Serkan bey merhaba.öncelikle aramiza hocgeldiniz.
yerli bir üreticinin bu tip bir ürün yapmasından gurur duydum.
Bende kamp ve doga sever biri olarak eğer izin verirseniz merak ettim konularda
birkaç soru sormak istiyorum.
.çadır soğuk iklim koşullarına dayanıklı midir.
.Araç üzerinde kapalı halden tek kişi ile kaç dakikada kurulabilir.
.aracimizdan soküp başka bir araca takmak zor mudur
.içine webasto tipi bi ısıtıcı koymamizin bi zararı olur mu
.araç tavanina gölgelik de istesek fiyat ne kadar artar.

SsTeam

Yönetici

Kenan bey merhaba...Soğuk havalar için idealdir...ayrıca yırtılmaya karşıda çok mukavemetlidir...Port bagaj gibi düşünün...istenildiğinde sökülüp başka araca takılır 4 adet bağlantı kelepcesi vardır.İçinde 28 dns süngerden yatağı ve yatak kılıfı vardır.Yatak kılıfı fermuarlıdır...İçine elektrikli battaniye koyup kullanmaya uygundur..Vebasto uygulaması süper olur..Şu anda çadırlarımızın haricinde bir ürün yapmadığımızdan araç üstü gölgelik te yapmıyoruz..Kapalı iken 3 dk da komple açılır....Face de benim sayfamda açılış kapanış videoları ve diğer detay resimleri görebilirsiniz..İlginiz için teşekkür ederim..

SsTeam

Yönetici

serkan bey , aramıza hoşgeldiniz . kenan kardeşime %100 katılıyorum , sizin gibi yerli üretim yapan tüm arkadaşlarımızda tebrik ediyorum.
Portatif açılması konusunda çok değişik bir fikrimde olacak belkide siz bunu zaten başarmış da olabilirsiniz!? sitenizi inceledikten sonra daha detaylıda yazışacağım. ingilterede bir site ile işbirliği içindeydim oradaki ürünlerden yola çıkılarak geliştirilecek ve sağlam bir potansiyeli olan iş..
neyse ilişkilerimizin daha sağlam zeminlerde gelişmesi dileği ile tekrar aramıza hoş geldiniz.

SsTeam

Yönetici

serkan bey , videolar paylaştığınız grup içinde görülmüyor. çok altlarda sayfanın , bir tane nissan navara ile çekilmiş bir video gördüm. bence bu video u resimler-videolar içinde albüm oluşturarak paylaşınız ki arayan görmek isteyen direkt bulabilsin. :)

rextonmert

Moderator

En güzeli yerli üretim olması arabanın her gittiği ve girdiği yer artık ev haline gelmiş her türlü ortamda kalınabiliri.

ahmetersin

Moderator
Cevap: Gipsy Araç Üstü Çadır

Alternatiflarin çoğalması fiyat ve kalite konusunda biz kullanıcılara ciddi faydalar sağlamaya başladı. Pontasiyel alıcılarından biriside benim

toranaga

Moderator

Araç tavanında taşınabilecek yükler için (portbag) 75-80 Kg. gibi ağırlıklar söz konusu. Araç üstü çadır sistemi kurulması araç tavanına daha fazlasını taşıtmak anlamına gelir. Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar konuya nasıl yaklaşıyor acaba ?

ahmetersin

Moderator
Cevap: Gipsy Araç Üstü Çadır

Turan abi, port bagajlardaki mevzu tamamen port bagajın taşıma kapasitesiyle alakalı yani imal ederken kullandıkları malzemenin mukavemeti. Bunda önemli olan nokta taşıyıcılarımızın kapasitesi. Türkiyede henüz görmedim ancak yurtdışında tavan sepetinde dünyaları taşıyan araçların detaylıca resimleri ve videoları mevcut