Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SsangYong Rexton W Cam Film ve Cam Rüzgarlık Hakkında
Rexton aracımın ön sağ sol camlarına film çektirmek istiyorum birde cam rüzgarlığı taktırmak istiyorum.
Bu araç için kendi renginde açık renk paspas bulamadım bir türlü diğer arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz söylediğim şeyleri.
Cevap: Rexton öncam film ve rüzgarlık yaptıran varmı
Merhaba.
Rüzgarlığın yapiştırılacağı çerçeve, lastik materyal. Dolayısı ile yetkili servis der ki bu yapışmaz (orjinal rüzgarlık için konuşuyorum).
Siz farklı bir çözüm üretirseniz paylaşır mısınız?
Cevap: Ssangyong rexton cam rüzgarliği ön arka cam
Benim korandosport'a taktırmıştım ben, yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ben orası sac diye biliyorum plastik göremedim fakat Rexton'da farklı ise bilmiyorum. Yaklaşık 80 Tl. gibi maliyeti olmuştu. Yağmurlu havalarda da çok kullanışlı.
walla güzel bişi....biri taktırsa da baksak..benimde ne zamandır aklımda....toyotada vardı...hatta kaput koruma da vardı...
rextona nda taktırma niyetindeyim...
sonunda cam rüzgar-lığını aldım ve yapıştırdım çok şık oldu araba. bu arada arka güvenlik koruma demirini-de yaptırdım arkadan vuran sinek gibi yapışıyor