SsangYong Rexton W Cam Film ve Cam Rüzgarlık Hakkında

SsTeam

Yönetici
Rexton aracımın ön sağ sol camlarına film çektirmek istiyorum birde cam rüzgarlığı taktırmak istiyorum.
Bu araç için kendi renginde açık renk paspas bulamadım bir türlü diğer arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz söylediğim şeyleri.

Cevap: Rexton öncam film ve rüzgarlık yaptıran varmı

Merhaba.
Rüzgarlığın yapiştırılacağı çerçeve, lastik materyal. Dolayısı ile yetkili servis der ki bu yapışmaz (orjinal rüzgarlık için konuşuyorum).
Siz farklı bir çözüm üretirseniz paylaşır mısınız?

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rexton öncam film ve rüzgarlık yaptıran varmı

Farlı bir yöntem bulursam paylaşırım tşk ederim.

Cevap: Ssangyong rexton cam rüzgarliği ön arka cam

Selam. Ruzgarligin takilacagi yer yumusak plastik oldugu icin bir sure sonra cikacaktir ruzgarlik.

SsTeam

Yönetici

Benim korandosport'a taktırmıştım ben, yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ben orası sac diye biliyorum plastik göremedim fakat Rexton'da farklı ise bilmiyorum. Yaklaşık 80 Tl. gibi maliyeti olmuştu. Yağmurlu havalarda da çok kullanışlı.

F

falken34

walla güzel bişi....biri taktırsa da baksak..benimde ne zamandır aklımda....toyotada vardı...hatta kaput koruma da vardı...
rextona nda taktırma niyetindeyim...:D

SsTeam

Yönetici

yok mu cam rüzgarlığı takan bir babayiğit :)

V

vedaterdönmez

İsmail fotoları görelim

V

vedaterdönmez

Cevap: Ssangyong rexton cam rüzgarliği

Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun

F

falken34

süper olmuş ama...bende düşünebilirim...yazın içeride azcık cam acsam ugultıdan durulmuyor...

yanlız birşey merak ettim.karsum dediği gibi plastiğe yapışırken sorun cıkarmıyor mu?

SsTeam

Yönetici

Hiçbir sorun olmuyor abi en kötü ilerde yapışkan özelliğini yitirirse çift taraflı 3m yapışkan yapistirip devam edebilirsin

SsTeam

Yönetici

Servisin her dediğine bakmayın olmaz dedikleri cam kaldırma ayna kapatma modüllerini yaptırdım oldu

legionee

Moderator

İsmail ayıptır sorması rüzgarlıkları ilk yazdığın dört adresin hangisinden, kaç liraya aldın?

SsTeam

Yönetici

Ben aksaraydan 90 TL aldım abi ama internetteki de aynısı alabilirsin