SsangYong Rexton Açık Renk Paspas

SsTeam

Yönetici
Rexton aracımın iç rengi krem olduğu için hem yazlık hem kışlık paspas bulamamstım internette hep siyah paspas vardı o da arabayı çirkin gosteriyordu ben maslak oto sanayide buldum 85 tl aldım isteyen arkadaşlara satan yerin numarasını verebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 470

SsTeam

Yönetici
Cevap: Rexton Açık Renk Paspas

lütfen paylaşabilirmisiniz yer ismini,tel numarayı ve mümkünse adres..

SsTeam

Yönetici

kartvizitini almıştım fakat bulamadım maslak a ugradıgımda numarasını vr adresini yazarım buradan.

legionee

Moderator

Sahibinden de Novline isimli bir Rus üretici kaynaklı havuz paspas ve bagaj havuzuna 250 TL para saydım, siz sakin saymayin. Şahsuvaroğlu'nda görüp,beğenmeyip, laf eden servis elemanından da sözümü esirgemedim, siz de sakın esirgemeyin. Bizi ellere muhtaç ettiler.

SsTeam

Yönetici

Sahibinden de Novline isimli bir Rus üretici kaynaklı havuz paspas ve bagaj havuzuna 250 TL para saydım, siz sakin saymayin. Şahsuvaroğlu'nda görüp,beğenmeyip, laf eden servis elemanından da sözümü esirgemedim, siz de sakın esirgemeyin. Bizi ellere muhtaç ettiler.

Ya harbiden ne kadar saçma; adamların ellerinde doğru düzgün aksesuar, parça bulunmuyor; bir de aldığımızı ya da yaptırdığımızı beğenmiyorlar. Sen koskoca YMY; milyarca fiyata, koca Türkiye 'de binlerce araç satıyorsun fakat aksesuar ya da modifiye konusunda arkasında durmuyorsun. Çok saçma hocam.

Korandosports'u yeni aldığımda yan basamak ve tavan çıtası taktırmak istemiştim. Aracı henüz almamıştım, görmek için servise gittiğimde, aracı göstermeyip bana patronlarının burada olduğunu ve tavan çıtası taktıklarını görmemesi için aşağı kata aldıklarını söylediler. Nedeni ssangyong da tavan çıtasının olmayışı bu yüzden yan sanayi malzeme kullanmaları yasak olması imiş.:confused: :confused:

Abi orjinal parça yok diye birşey yok!! ver siparişi gelsin. Bunca arabaları imal eden firma aksesuar mı üretmiyor?? çok saçma!!

Bu arada aramızda bir üye vardı Şahsuvaroğlunda görevli, neden bizim sıkıntılarımızı toplu bir şekilde kendisine iletmiyoruz? Hatta bir konu açalım sıkıntılar adı altında iletelim mümkünse. Belki onlarda birilerine iletirler.

saygılar.

SsTeam

Yönetici

sorunlarla site üzerinden çok fazla ilgilenmiyor şahsuvaroğlu şayet üye sayımız 1000 geçtikten sonra o zaman o zaman ilgilerini çekebiliriz.

SsTeam

Yönetici

şikayetlerinizi ve sıkıntılarınızı dile getirin buradan paylaşın veya tel açıp email adresimi alıp bana bilgi verin ben yurtdışı ile dialog halindeyim her konuda geri dönüş sağlayacaklarını belirttiler..

- - - Updated - - -

1000-10000 firma için farketmez sadece kazanç noktasında bir hedefleri var. birde 100% müşteri memnuniyeti vs. yazıyorlar.

legionee

Moderator

Sizin yaşadıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla pek de umursamıyorlar bizim memnuniyetimizi. Pazar da yer etmemiş bir şirket için büyük cesaret vallahi.