SsangYong Periyodik Bakım Kampanyası.

Bugün telefonuma Sakarya Adaşen servisinden mesaj geldi, 11-12-13 haziran tarihlerinde şahsuvaroğlunun kampanyası olduğuna dair. periyodik bakımlar tamamen ücretsiz.
benim aracım 160000 de ağır bakım zamanı geldi. Adaşenle görüştüm tamamen ücretsiz denildi. daha sonra bana daha yakın olduğu için bolu servisi ile görüştüm yalnızca 10000 bakımındaki değişimler ücretsiz denildi. iki farklı servis iki farklı kampanya. detaylı bilgi edinen arkadaşlar olursa beni de aydınlatırlarsa sevinirim. hayırlı forumlar
:nazarlik:

Cevap: Şahsuvaroğlundan Periyodik Bakım Kampanyası (11-13 Haziran Arasında)

teşekkürler Nedim bey. Ben de foruma yazdıktan sonra telefonla görüştüm. yalnızca 10000 bakımı yapılacağını söylediler. tarihlerin bölgelere göre farklı olduğunu bilmiyordum.

SsTeam

Yönetici

Araç km veya garanti dahili harici fark etmiyor parça ve bakım tamamen ücretsiz.

Omeer14

Moderator
Cevap: Şahsuvaroğlundan Periyodik Bakım Kampanyası.

olayı tam anlamadım.şimdi benim aracım 181.000 km'de.
yağ değişimini en son sanayide yağ değişimi yapılmış ve 185.000 km de tekrar değişim tarihi girilmiş.
ben 13 ünde sakarya adaşene gidersem şayet bakım istesem ücretsiz yapmayacaklar mı?

SsTeam

Yönetici

Servise sorma lazım abi biz olur desek de servis olmaz derise son söz servisin ama normalde ücretsiz bakım yaptırma hakkın var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toranaga

Moderator

Ömer bey ben İzmir YMY Otomotivden randevu aldım. Randevu alırken nelerin periyodik bakım kapsamında yapıldığını sordum. Motor Yağı Değişimi, Yağ,Hava ve Polen Filtre Değişimini parça ve işçilik ücreti almadan gerçekleştireceklerini beyan ettiler.

Omeer14

Moderator

Evet adaşen otoyu aradım.periyodik bakımı yaptıklarını 70 tl fark aldıklarını söylediler.ücret ne için diye sorunca işçilikten doğan fark olduğunu söylediler.

adaşenin hiçbirşeyden haberi yok. ben de aradım bana ağır bakımını da ücretsiz yapacaklarını söylediler. ama sonrasında öğrendim ki sadece 10000 bakımı ücretsiz diğer bakımlar isteğe bağlı ücretli oluyor. ayrıca bölge müdürü de yalnızca 10000 bakımının tamamen ücretsiz olduğunu söyledi.

Adaşen'de zaten servis ile ilgili bir ücret almıyor bilakis motor iç temizleme için kullandıkları ürünün ve bakım harici yapılan işçiliklerin ücretini alıyor ve bunu hakediyorlar bence...

Adaşen'de zaten servis ile ilgili bir ücret almıyor bilakis motor iç temizleme için kullandıkları ürünün ve bakım harici yapılan işçiliklerin ücretini alıyor ve bunu hakediyorlar bence...

Ama bakım haricinde yapılacaklar için araç sahibinden onay alınması gerekiyor. Yaptıkları yine yanlış.

baturalpoghan

Moderator
Bu iş hikaye. Aradım sordum, benim araç 103binde, 98bin-102bin km arasındaki araçlar kabul ediliyormuş 100bin bakım için

SsTeam

Yönetici
Amaç zaten mümkün olduğu kadar km bakımları yaklaşan araçları hedefliyor tabi distiribitor bu şekilde 2000 - 2000 + km zorunluluğu arıyor sonuçta bedava verilen bir hizmet bu distiribitor kendi belirlediği şartlarda bu imkanı sağlaması normal.

Omeer14

Moderator
Cumartesi günü 181.200 km de ki aracımın periyodik bakımı ve 180.000 ağır bakımını yaptırdım(v kayışı-şanzıman yağı-difransiyel yağı-komple balata takımı-cam suyu vs).

periyodik bakımın ücretsiz fakat yağ değişimi esnasında motor temizleme katkısı için 70 tl ücreti olduğunu söylediler.motor içini Temizlediklerini ve motor yağına faydası olan bir işlem olduğunu söylediler. kabul ettim.ekstra çıkan ağır bakım bedelini de ödedim.

şahsuvaroğlunu yine tebrik ediyorum periyodik bakım hediyesi için.Zira çevremdeki arkadaşlarıma sürekli anlatıyorum ücretsiz periyodik bakımını.

baturalpoghan

Moderator
Yenibosna Şahsuvaroğlu YMY sağ olsun gidip konuştum dün 103bindeydi aracım, dahil ettiler kampanyaya. Ona rağmen yine çok tuttu tabi, 1270 tl. Ama tabi indirim olmasaydı 1600-1700 falan tutardı :RpS_thumbsup: :RpS_thumbsup:

Araç km veya garanti dahili harici fark etmiyor parça ve bakım tamamen ücretsiz.

İsmail bey, Biraz önce ankara YMY servisi aradım. kampanyadan yararlanabilmek için; aracın + - 2000 KM töleransla 10000 KM ve katları bakımının gelmiş olması gerektiğini söylediler. Kilometre önemliymiş malesef:( Benim aracım 77 bin küsür fakat bu bakıma dahil edilemeyeceğini söylediler :(

baturalpoghan

Moderator

İsmail bey, Biraz önce ankara YMY servisi aradım. kampanyadan yararlanabilmek için; aracın + - 2000 KM töleransla 10000 KM ve katları bakımının gelmiş olması gerektiğini söylediler. Kilometre önemliymiş malesef:( Benim aracım 77 bin küsür fakat bu bakıma dahil edilemeyeceğini söylediler :(

Abi gidip yerinde konuşursan kabul edebilirler. Bende de öyle oldu konuştum kabul ettiler. Olmadı bi konya eskişehir yap dön :)

Bu gün YMY Yenibosna servisinde 79100 km deki aracıma 80 bin bakımını yaptırdım. 355 Tl tuttu. Kampanyadan dolayı Sadece Kdv sini aldılar 12.39 Tl ödeyerek aracımı teslim aldı. Teşekkürler Şahsuvaroğlu ..... :courage:

baturalpoghan

Moderator
Bu gün YMY Yenibosna servisinde 79100 km deki aracıma 80 bin bakımını yaptırdım. 355 Tl tuttu. Kampanyadan dolayı Sadece Kdv sini aldılar 12.39 Tl ödeyerek aracımı teslim aldı. Teşekkürler Şahsuvaroğlu ..... :courage:

Ekstra birşey çıkmaması güzel olmuş :) :) bende ufak tefek de olsa çıktı maliyeti yükseltti :)