Ssangyong-mercedes işbirliği üretimleri ve çakma kyron-roewe resimleri

F

falken34

nasıl cakma bu anlamadım...
adam resmen kendi logosunu basmış arabaya :D

bariskonor

Moderator
Biraz araştırdım Roewe, SAIC Motorun, Kyron platformuna uyguladığı bir araç. Sadece Çinde satışı yapılıyormuş. Sanırım SS üretimi bitirince atıl kalmasın diye SAIC'e platformu satmış ve üretim SS bilgisi dahilinde yapılıyor. SAIC Çinde Iveco Volkwagen General Motors ile çalışıyor. Fortune 500 listesinde 85. sırada.

cengiz67

Moderator
Biraz araştırdım Roewe, SAIC Motorun, Kyron platformuna uyguladığı bir araç. Sadece Çinde satışı yapılıyormuş. Sanırım SS üretimi bitirince atıl kalmasın diye SAIC'e platformu satmış ve üretim SS bilgisi dahilinde yapılıyor. SAIC Çinde Iveco Volkwagen General Motors ile çalışıyor. Fortune 500 listesinde 85. sırada.
Barış bey yanılmıyorsam kyron bize gelmiyor çünkü rus sitelerinde 2014 kyron ları görmüştüm

toranaga

Moderator
SSANNGYONG KYRON MODELİNİ HALA ÜRETMEKTEDİR. www.smotor.com G.KORE ARAÇ ÜRETİCİ SİTESİNDE ÜRETİLEN VE SATIŞA SUNULAN MODELLER GÖRÜLMEKTEDİR. ŞAHSUVAROĞLU YENİ KYRON İTHAL ETMEDİĞİNDEN (EURO NORMU NEDENİYLE İTHAL EDİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİLER) TÜRKİYEDE 2012 BAŞINDAN İTİBAREN SIFIR KYRON SATIŞI YOKTUR. CENGİZ BEYİNDE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ RUSYA PAZARINDA SIFIR KYRON SATILMAKTADIR. VE RUSYA DA BAYAĞI YAYGIN KYRON KULLANIMI VARDIR.

ahmetersin

Moderator
Evet kyron lar euro4 türkiyeye euro5 altı araçların girişi yasak olduğu için gelmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

F

falken34

Zaten iyi olam her araç bize gelmiyor. Ne kadar dandik modeli varsa hepsi türkiyede

toranaga

Moderator