SsangYong Korando Yakıt Tüketimi.

korandosports

Moderator
Cevap: Korando Kullanıcıları Buraya....

Hayırlı olsun rengi nedir acaba ve hangi şehirdensiniz üyeliğiniz hayırlı olsun

SsTeam

Yönetici

Teşekkür ederim. Benim aracım gri eşimin aracı beyaz.
Şu anda iş nedeniyle Bursa'da oturuyoruz.

SsTeam

Yönetici

sitemiz yeni olduğu için ve reklam yapmadığımız için ssangyong kullanıcıları şu an için az zamanla artıcaktır.

SsTeam

Yönetici

selamlar ssangyong korando 2012 aracım için bej renginde bagaj perdesi arıyorum. yardımcı olabilecek birileri varmı ?

V

vedaterdönmez

Sitedeki tüm Korando C kullanıcılarını bekliyorum...:)
hayırlı olsun Güle güle kullanın

- - - Updated - - -

Benim ve eşimin yaklaşık 1 haftadır Korando 4X2 Manuel araçlarımız var...

Hayırlı olsun

V

vedaterdönmez

Sitedeki tüm Korando C kullanıcılarını bekliyorum...:)
hayırlı olsun Güle güle kullanın

- - - Updated - - -

Benim ve eşimin yaklaşık 1 haftadır Korando 4X2 Manuel araçlarımız var...

Hayırlı olsun

SsTeam

Yönetici

Daha çok yeni bir araç markası ve forum sitesi olduğumuz için biraz yavaş ilerliyor üye sayımız ama eskiye göre üye sayımız da ciddi artışlar oluyor.

türk tüketicisi bu tarz markalara soğuk bakıyor.

Marka değeri oldukça önemli.

Arkadaşlarımdan biliyorum bu araba toyata veya reno marka olsaydı bütün dostlarım bu arabadan alırdı.

SsTeam

Yönetici

"Tüketicinin soğuk bakması" sadece tüketicinin sorunu sanıyordum ama biraz ucundan bulaşınca, SSY'nin TRdeki başarısızlığı konusunda tüketiciye yüklenmenin haksızlık olacağını farkettim.
İsterseniz "potansiyel tüketici adayı" olarak kendi hikayemi anlatayım:

Bir ay kadar önce Korando Sports almaya niyetlendim. Bir taraftan aracı tanımaya çalışırken bir taraftan da bu foruma üye oldum. Yazışmaları takip etmeye çalıştım.

SSY'nin web sitesindeki "iletişim bilgilerinizi bırakın test sürüşü için ayağınıza gelelim" mealindeki sıcak satış sekmesindeki formu tam 3 (yazıyle üç) kez doldurdum. İletişim bilgilerimi girmeme rağmen bugüne kadar kimse temasa geçmedi.

Bu ilgisizliği forumda da ifşa ettim. Anlaşılan, markanın resmi web sitesi takip edilmediği gibi, markaya ilişkin forum yazışmaları da ilgililer tarafından takip edilmiyor olmalı ki, hiç bir tepki HALA gelmedi!

Ben de "potansiyel müşteriyi dahi kafalamak için hiç bir çaba yokken, kuyruğunu bir kez kaptırdıktan sonra kimbilir nasıl davranılır" diyerek, yol yakınken vazgeç bu sevdadan diye kendime telkin ettim

Sürü psikolojisi ile hareket eden vasat bi tüketici değilim. Fayda/maliyet analizi yapabilir ve çizgi dışına çıkmakta zorlanmam. Korelileri de tanırım ve severim. SSY'yi de taa rahmetli Barış Manço'dan beri izlerim. Ama TR'deki marka temsilcilerinin benim tipimdekileri bile kafalayamaması ciddi lakaytlık gösterisidir. Bu başıboşluktan merkezin ne kadar haberi var, varsa en kadar memnunlar bilmiyorum. Bi şekilde ben de iletmeye çalışacağım.

Bu "profesyonellik seviyesi"yle bu markanın TR'de bu kadar satmasına asıl şaşırmak lazım belki.

Forumun çok faydasını gördüm. Erken uyanmamı sağladı.

Teşekkür ediyorum.

SsTeam

Yönetici

merhana newman konuyu ssangyong yenibosna genel müdür"üne ilettim yaşadığınız sorunla ilgili en kısa zamanda size yardımcı olacağını inanıyorum.

"Tüketicinin soğuk bakması" sadece tüketicinin sorunu sanıyordum ama biraz ucundan bulaşınca, SSY'nin TRdeki başarısızlığı konusunda tüketiciye yüklenmenin haksızlık olacağını farkettim.
İsterseniz "potansiyel tüketici adayı" olarak kendi hikayemi anlatayım:

Bir ay kadar önce Korando Sports almaya niyetlendim. Bir taraftan aracı tanımaya çalışırken bir taraftan da bu foruma üye oldum. Yazışmaları takip etmeye çalıştım.

SSY'nin web sitesindeki "iletişim bilgilerinizi bırakın test sürüşü için ayağınıza gelelim" mealindeki sıcak satış sekmesindeki formu tam 3 (yazıyle üç) kez doldurdum. İletişim bilgilerimi girmeme rağmen bugüne kadar kimse temasa geçmedi.

Bu ilgisizliği forumda da ifşa ettim. Anlaşılan, markanın resmi web sitesi takip edilmediği gibi, markaya ilişkin forum yazışmaları da ilgililer tarafından takip edilmiyor olmalı ki, hiç bir tepki HALA gelmedi!

Ben de "potansiyel müşteriyi dahi kafalamak için hiç bir çaba yokken, kuyruğunu bir kez kaptırdıktan sonra kimbilir nasıl davranılır" diyerek, yol yakınken vazgeç bu sevdadan diye kendime telkin ettim

Sürü psikolojisi ile hareket eden vasat bi tüketici değilim. Fayda/maliyet analizi yapabilir ve çizgi dışına çıkmakta zorlanmam. Korelileri de tanırım ve severim. SSY'yi de taa rahmetli Barış Manço'dan beri izlerim. Ama TR'deki marka temsilcilerinin benim tipimdekileri bile kafalayamaması ciddi lakaytlık gösterisidir. Bu başıboşluktan merkezin ne kadar haberi var, varsa en kadar memnunlar bilmiyorum. Bi şekilde ben de iletmeye çalışacağım.

Bu "profesyonellik seviyesi"yle bu markanın TR'de bu kadar satmasına asıl şaşırmak lazım belki.

Forumun çok faydasını gördüm. Erken uyanmamı sağladı.

Teşekkür ediyorum.

SsTeam

Yönetici

Teşekkürler yerindeservis.
Ancak sorun benim değil, markanın sorunu. Bir aylık incelemenin ardından bu yıllardan beri kafamda olan bu markaya geçmekten vazgeçtim o kadar.
benimki şikayet değil, sadece "durum tespiti" idi.

SsTeam

Yönetici

Olsun araç almaniz önemli değil burda firmanın ilgilenmemesi sorun bu sorunun firma açısından çözümlenmesi önemli.

Cevap: Korando Kullanıcıları Buraya

artık bende bir korando sahibiyim.tecrübelerimi zamanla paylaşacağım.fakat forum takipçilerinin araçla ilgili ayrıca merak merak ettikleri şeyler varsa burda seve seve cevaplarım.

Alper

Moderator

Tekrar hayırlı olsun hocam. İç dış tekerlek konsol koltuk tavan resimlerini bekliyoruz hocam.

YvzNazli

Moderator

Hayırlı olsun hocam.

Benim Korando ile merak ettiğim hususlar süspansiyonlar nasıl sert mi yumuşak mi yoksa arada derede biyerde mi? Plastik kalitesi ne alemde Torpido ve kapılar? Ve en çok merak ettiğim 0-100 hızlanması 60-140 gibi ara hızlanma ve tabiki son sürat. :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi