SsangYong Korando Sports Pick-Up İncelemesi

SsTeam

Yönetici
Cevap: korando sports inceleme

dogru duzgun anlatamamıslar aracı pek tanımadıgı bellı ama yınede guzel

SsTeam

Yönetici
Cevap: korando sports inceleme

dogru duzgun anlatamamıslar aracı pek tanımadıgı bellı ama yınede guzel

Bende aynı fikirdeyim. Çok iyi tanımadıkları belli. Ama en azından ssangyong 'u tanımayanlar için güzel bir video olmuş. Keşke bütün modeller için bir şeyler yapılsa. Güzel reklam olur.

SsTeam

Yönetici
korando sportsun en yaşamsal imalat hatası bence , yakıt deposuna hava projorunden su gırmesi netıcede bu araç pikap dereden geçerken veya 30 cm asan su derınlıgınde depo ya su giriyor .

SsTeam

Yönetici
actyon sports da dediğiniz su girme olayını duydumda korando sportstada devam ediyor mu o durum ?

SsTeam

Yönetici
Tüm araçların yakıt depolarının üzerinde havalandırma amaçlı küçük bir hortum bulunur , korando Sports'da da var aynısı basamaka kadar suaya girince depoya su gırıyor , hortumu uzatıp yukarı taşımak veya korlemek lazım , basıt bir işlem ama çok büyük sorunlara nedeni olabiliyor

SsTeam

Yönetici
Aracın değil deponun hava hortumunu korlemek veya daha yüksek bir noktaya taşımak mantıklı , eskı actyonda korlemıstım hortumu yakıt doldurma kapağından küçük bir delik acmıştım hava almasın için , tüm bunlar aracı asfaltda kullananlar ıcın geçerli degıl suya dereye vs gırenler ıcın alınması gereken bir tedbir

O

orçun81

Bence bu araçları diger pickuplardan ayiran en belirgin özelliği amortisor den bahsetmediler. Makas degil de amortisorlu olmasını soylemeleri gerekirdi