Ssangyong Club Tr 2. Sahsuvaroglu Organizasyonu

SsTeam

Yönetici
Merhaba arkadaşlar.

Cumartesi kısmet olursa vedat44 arkadaşımla ymy otomotiv şahsuvaroğlu ile görüşmeye gideceğim eğer anlaşabilirsek 2. organizasyonumuzu şahsuvaroğlu sponsorluğunda yapıcağız konu ile ilgili detayları görüşmeden sonra bildireceğim.

SsTeam

Yönetici
Yenibosna sahsuvaroglu dan sube muduru arkadadimizla gorusmemiz neticesinde 15 mayis gibi kahvalti mangal ortaminda ortak bir organizasyon yapicagiz kendilerinde özel bir rexton tanitimi yapicak bundan sonra yukseltme kiti snorkel gibi aksesuar temininde yardimci olucaklarini ilettiler.

F

falken34

Hımm. Esefle bekliyorum. Özellikle Mangalda sucuk isteriz:cool:

SsTeam

Yönetici
bence hiçbir masrafa katılmazlar , belki çay vs. desteklerler.. ama bellide olmaz benim yazılardan sonra sanırım sucuk da bonfile de organize ederler sanırım. :eek:

F

falken34

bence hiçbir masrafa katılmazlar , belki çay vs. desteklerler.. ama bellide olmaz benim yazılardan sonra sanırım sucuk da bonfile de organize ederler sanırım. :eek:

mangalı karşılamazlarsa eğer aracın üzerindeki logoları söküp kia yazarım.kia karşılıyormuş mangal masraflarını :D

Yenibosna sahsuvaroglu dan sube muduru arkadadimizla gorusmemiz neticesinde 15 mayis gibi kahvalti mangal ortaminda ortak bir organizasyon yapicagiz kendilerinde özel bir rexton tanitimi yapicak bundan sonra yukseltme kiti snorkel gibi aksesuar temininde yardimci olucaklarini ilettiler.

Bu tarihten günümüze kadar herhangi bir gelişme oldu mu ?

mehmet82

Moderator
Kit ve şnorkel temin edildi

Aşırı yüksek fiyatlarla temin edildi.
Alacağımız ürünleri söylüyoruz firma iyilik ediyoruz hazır müşterileriyiz biz araçları kendi imkanlarımızla bir şeyler yapıyoruz
insanların dikkatini çekiyoruz reklam yapıyoruz bir nevi.. 1200 tl. den daha az bir miktara halledecekleri kitleri 4 bin 5 bin fiyat istiyorlar.
Ben kimse para kazanmasın demiyorum sadece bende böyle para kazansam ne hoş olur diyorum.:koomikcocukrt7:

SsTeam

Yönetici
Ercan Bey, Biz mütemadiyen ayda en az 1 kere organizasyon yapıyoruz ama sizi hiç aramızda hiç göremedik artık musso nuzu alın gelin bekliyoruz.