Ssangyong Club 1. Riva Organizasyon

SsTeam

Yönetici
Merhaba arkadaslar.

Ssangyongclubtr.com 1. Riva Off Road organizasyonu planliyoruz katılımları bekliyoruz 23.03.2014 tarihli katilim için gelmek isteyen arkadaşlar uye isimlerini konuda belirtsinler lütfen.

1-yerindeservis - katiliyorum
2-falken34-geliyorum
3-araziadamı - pazar günü belli olucak
4-togakar - geliyorum
5-vedat44 - geliyorum

Gidilicek Yer Bilgisi :

Buluşma Noktası : Pazar Günü 23.03.2014 IKEA Ümraniye Açık Oto Parkı Sabah 9:00

İletişim : Arkadaşlar Benim Telefon Numaram : 0532 207 47 70 - İsmail DILME SsangYongClubtr Kurucusuyum Herhangi Bir Sorunda Benimle İletişim Kurabilirsiniz.

http://www.firsat.me/Riva%E2%80%99da-Muhtesem-Bir-Kahvaltiya-Var-misiniz-Riva-Restoran%E2%80%99da,-Doganin-Guzelligi-Icerisinde-Enfes-Lezzetlerden-Olusan-Kahvalti-Menusu-20-TL-Yerine-Sadece-9.90-TL!-4232

Riva Paintball Riva Restorant
Paşamandıra Köyü Değirmendere Mah. No:76
Beykoz/İstanbul
(Referans: 4232)

Kordinatlar:
http://harita.yandex.com.tr/?text=T...89945~spn:90.01269560773517,58.55331916503442

V

vedaterdönmez

Allah'tan bi mani olmazsa bende gelirim ,organizasyon hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim,(ailelerlemi gelinicek ?)

SsTeam

Yönetici
togakor - araç gelirse :) katılmak isterim. toplanma yeri vs. detay verebilirmisiniz? Şahsuvaroğlundan birileri gelecekmi?

SsTeam

Yönetici
Toplanma yeri kahvaltı ve gezi yeri için araştırma yapıyorum sizdende gelicek önerilere açığız, Sahsuvaroglu ile organizasyonumuz bir ilgisi yok sadece üyelerimizin tanışıp kaynaşması için düzenlenen bir organizasyon olucak.

SsTeam

Yönetici
yer mekan bahane birliktelik ve yeni açılımlar şahane.. şaka bir yana buluşma yeri güzel şehir fırsatından yerinde servis sen katılımcı adeti kadar alıp biz sanamı ödeyelim ben muhtemelen 2 kişi geleceğim..

SsTeam

Yönetici
ben de geliyorum pasamandira riva sahilden devam etip sahılkoye cıkabilriız o civarı biliyorum incir bogazına gidebılırız vs

SsTeam

Yönetici
arkaaşlar çeki demiri olan bir arakdaşımızın katılması hatta vinç varsa daha iyi olur. arazide kalma durumu olursa..

SsTeam

Yönetici
herkesin kendinin alması daha uygun olur sanırım ben alırım şimdi 20 tane sonra elimde patlamasın kahvaltılar :)

yer mekan bahane birliktelik ve yeni açılımlar şahane.. şaka bir yana buluşma yeri güzel şehir fırsatından yerinde servis sen katılımcı adeti kadar alıp biz sanamı ödeyelim ben muhtemelen 2 kişi geleceğim..