Biz de mi yapsak..
F falken34 24 Eki 2014 #8 Insigna' Alıntı: Aynen benzinli bu. Büyük ihtimal arkaya ağırlık ta koydular. Genişletmek için tıkla ... toplu halde taşınıp koreye mi yerleşsek acaba?
Insigna' Alıntı: Aynen benzinli bu. Büyük ihtimal arkaya ağırlık ta koydular. Genişletmek için tıkla ... toplu halde taşınıp koreye mi yerleşsek acaba?
O orçun81 24 Eki 2014 #9 Bi cinlik daha geldi. Bizim arabalara abartı egzoz nasıl olur ki. L200 lere koyuyorlar güzel oluyo
F falken34 25 Eki 2014 #10 Ben yaptım arkadaşlar. Baktım aracı yukseltemiyoruz.bende bastım yere lowrider takılıyorum
Insigna 25 Eki 2014 #11 falken34' Alıntı: toplu halde taşınıp koreye mi yerleşsek acaba? Genişletmek için tıkla ... Zamanında gitmiştik, yine gideriz
falken34' Alıntı: toplu halde taşınıp koreye mi yerleşsek acaba? Genişletmek için tıkla ... Zamanında gitmiştik, yine gideriz
SsTeam Yönetici 26 Eki 2014 #12 Abilerim yapmayin boyle şeyler drift drag piyasasini biraktim geldim. Beyin deki turbo cuflamaya başladı gene bak ((=
Abilerim yapmayin boyle şeyler drift drag piyasasini biraktim geldim. Beyin deki turbo cuflamaya başladı gene bak ((=
korandosports Moderator 25 Ara 2014 #13 falken34' Alıntı: Ben yaptım arkadaşlar. Baktım aracı yukseltemiyoruz.bende bastım yere lowrider takılıyorum Genişletmek için tıkla ... En iyisini yapmışsınız hocam :laz-2:
falken34' Alıntı: Ben yaptım arkadaşlar. Baktım aracı yukseltemiyoruz.bende bastım yere lowrider takılıyorum Genişletmek için tıkla ... En iyisini yapmışsınız hocam :laz-2: