Soğuk Havada Sabah İlk Çalıştırma

Arkadaşlar,
Ankara'da geçtiğimiz günlerde sabah sıfırın altındaki hava sıcaklıklarında Revton W tek marşta çalıştı. Fakat çalışmanın ilk beş saniyesi titreme var ve vuruntulu. Beş saniyeden sonra her şey normal.
Sizin araçlarda da soğuk havada böyle bir durum var mı?

0

01TV661

Evet kesinlikle var....
Erzurum da Actyon Sports um sabahları geç çalışıyor. Bu gün sabah derece -9 du araç kızdırma bujisini 2 kere ısıttım daha sonra marş bastım almadı daha sonraki marş ta zorla aldı. çalışınca da siyah ve gri duman attı. -20 ve üstünde ise zorla çalışıyor 4 - 5 dakika uğraşıyorum

0

01TV661

Aralık ayının ortalarında sabah saat 07:00 da derece - 23 ü gösteriyordu geceyi siz düşünün artık.
bu videodan daha fazla uğraştım yaklaşık 5 dakika
Yürümek işime gelmediğinden son dakikaya kadar uğraştım biraz daha çalışmasaydı zaten akü de biterdi.
Bir kaç gün öncesi ise çalışmamıştı soğukta tabana kuvvet yani bujiler ve akü değişti....
bu aralar hava yumuşak bakalım soğukta ne yapacaz.....

Kyron ATSCS1202 starter -20C test - YouTube

legionee

Moderator
Kars Kağızman da -15 derecede tek marşla çalışıyor. Ben bir sorun yasamadım ama -23'ü de daha görmedi araç.

O

orçun81

Video'da teybin altındaki olaya hasta oldum valla. Araç bilgisayarı gibi.

cavdare

Moderator
ne erzurumda ne vanda bir sıkıntı yaşamadım...soğukta ilk başta biraz titreyerek çalışıyor ama kendim de titrerken arabanın titremesine bir şey diyemem...