Sizce hangisi?

camouflage

Moderator
Merhaba arkadaşlar. 1,5 yaşında Husky cinsi bir köpeğim var ve sırf bu sebepten kasalı bir araç arıyorum. Fiyat / performans hesap edince bu da Ssagyong oluyor.
Siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak. Kapalı kasa maliyeti, otomatik vites vs. tercihlerinde tam içeriklerini bilmediğim için kararsız kaldım. Bu sorduklarım size basit gelebilir.
Siz olsanız aşağıdakilerden hangisini alırdınız, neden?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 XDI 4x4 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 158171329
2011 Ssangyong Actyon Sports 2.0 XDI 4x4 26.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 158577283
2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 27.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 160804375

SsTeam

Yönetici
site güncelleniyor sanırım mesaj yazmadan linkleri göremiyoruz.

Beyaz mantıklı gibi biraz da pazarlıkla makul bir fiyata alınabilir (Model yılı yeni, hem renk olarak kir götüren bir renk; hem de kasa kapalı, kullanışlı olur diye düşünüyorum) Tabi yine de tercih sizin. Hayırlısı olsun.

SsTeam

Yönetici
Sadece uyeler ve misafirler uye girişi yapmadan linkleri goremiyor

site güncelleniyor sanırım mesaj yazmadan linkleri göremiyoruz.

Beyaz mantıklı gibi biraz da pazarlıkla makul bir fiyata alınabilir (Model yılı yeni, hem renk olarak kir götüren bir renk; hem de kasa kapalı, kullanışlı olur diye düşünüyorum) Tabi yine de tercih sizin. Hayırlısı olsun.

V

vedaterdönmez

Merhaba arkadaşlar. 1,5 yaşında Husky cinsi bir köpeğim var ve sırf bu sebepten kasalı bir araç arıyorum. Fiyat / performans hesap edince bu da Ssagyong oluyor.
Siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak. Kapalı kasa maliyeti, otomatik vites vs. tercihlerinde tam içeriklerini bilmediğim için kararsız kaldım. Bu sorduklarım size basit gelebilir.
Siz olsanız aşağıdakilerden hangisini alırdınız, neden?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 XDI 4x4 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 158171329
2011 Ssangyong Actyon Sports 2.0 XDI 4x4 26.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 158577283
2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 27.750 TL Galeriden satılık ikinci el - 160804375
Rize'de ki araç güzel km az temiz duruyor ama fiyat için pazarlık yapın biraz

SsTeam

Yönetici
Birinci mavi araç tam emin olmamakla beraber bostancı sanayide toplanan pertten dönme bir araç galiba ilk satış fiyatına 19,500 tl idi diye hatırlıyorum ama dediğim gibi tam emin olamadım.

F

falken34

hor kullanıp kullanılmadıgını bilmiyorum ama rizedeki gizelmiş...ben olsam onu alırdım..:D

legionee

Moderator
Rize'nin adamı aracı sert kullanır ama aralarında en dirisi yine o gibi, hem km'si korkutmayan da o gibi :) Bence aradığınız aracı bulursanız diğerleri ile arada fahiş fark yoksa 3'e 5'e de çok bakmayın.

camouflage

Moderator
Ucuza alıp daha sonra 5-10 fazla harcayıp astarı yüzünü geçsin istemiyorum. İnce eleyip sık dokumam ondandır.
İlginiz için teşekkürler.
Peki bir soru daha 18" jant ve deri koltuklu olanlar galerici tabiri ile full olanlar mıdır?

O

orçun81

Hocam Rize'yi biraz zorlayin derim. 25 e inerse ve temizse lezzetli cipetpet olur...

F

falken34

aracın aynısında geçen ay babama aldık...koltuk ısıtma bile var araçta...:D

korandosports

Moderator
Benimde 1.5 yaşında golden cinsi köpeğim var 2 kere memlekete gidip geldik 1.5-2 saate bir havalandırmak zorunda kaldım malesef havalandırıcak yer yok orjinal hardtop kasada.

camouflage

Moderator
Orjinal hardtop kasanın araca bakan kısmını sürgülü cama çevirebileceğimi düşündüm. Hafızam beni yanıltmıyorsa Gezenbilir'de birisi yapmıştı.

camouflage

Moderator
Rize'deki araç için sizinde onayınızdan sonra bir kez daha görüştüm. Hepsi peşin olmak üzere 26.000 tl ye bıraktı. Rakam çok hoşuma gitti. Fotoğrafları incelerken ön kaputun fazlaca parlak olduğu dikkatimi çekti. Şahsı yeniden aradım, kem-küm yapmaya başladı ve sonunda ön çamurluk ve kaputda boya olduğunu söyledi. Peki o hali ile de kabul.
H.sonu yola çıkıp gidecektim. Akşam aklıma geldi TRAMER'den sorgusunu yapayım diye, araçta 16.900 tl hasar kaydı var.
Bu şartlarda ben bu araçtan vazgeçiyorum, almayı düşünen arkadaşlar varsa, aklınızda olsun.

O

orçun81

Hocam afedersiniz hatta adminler sizlerde kusura bakmayın. Söz meclisten dışarı ama insanlar PUŞT olmuş. Devran ne yapsın...

SsTeam

Yönetici
allah korkusu olmayan haramdan kul hakkından çekinmeyen insanlıktan bağını koparıp hayvandan kotu durumda olan insanlar var piyasada allah islah etsin demekten başka birşey demek gelmiyor içimden.

Hocam afedersiniz hatta adminler sizlerde kusura bakmayın. Söz meclisten dışarı ama insanlar PUŞT olmuş. Devran ne yapsın...