Sevgili Dostlarım Bugun Çok Mutluyum Evleniyorum

Gereği düşünüldü. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş olduklarından, Medeni Kanun’un 4721. Maddesi’ne göre evlilik cezasına çarptırılmışlardır.

Sizleri de aralarında görürlerse suçları ömür boyu mutluluğa dönüşecektir

:mshareketliifade445:mshareketliifade445:34::34::mshareketliifade445:mshareketliifade445

V

vedaterdönmez

Cevap: Sevgili Ssangyongcluptr dostlarım çok Mutluyum Evleniyorum 24.05.2015

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun

Darısı bekarların başına Sn.Başkanım:e050:

V

vedaterdönmez

Allah herkese içinde huzurla yaşayıp hayırlı evlatlar yetistirecegi yuva nasib etsin

SsTeam

Yönetici

Hayırlı olsun kuzen bizede gelin aracın olmak ve konvoy yapıp mutlu gününde yanında olmak boynumuzun borcu [emoji8]

bariskonor

Moderator

Engin mutluluklar diliyorum. Tanrı yolunuzu açık etsin.

Abilerim allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Sn.Admin'im O mutlu günümüzde Bizi Yanlız bırakmadığın için Teşekkür ederim.
:7023ik::7023ik:​

Cevap: Sevgili SsangYongclubTr Dostlarım Bugun Çok Mutluyum Evleniyorum 24.05.2015

bir ömür boyu mutluluklar dileğiyle.kısmen yeni evli sayılabilecek biri olarak naçizane tek tavsiyem çocuk işini ertelemeyin.her erkeğin ve bayanın bu heyecanı tatması tek temennim.yüce rabbimin tamamına erdirerek en kısa sürede bir evlatla taçlandırması temennisiyle :RpS_smile:

ahmetersin

Moderator
Cevap: Sevgili SsangYongclubTr Dostlarım Bugun Çok Mutluyum Evleniyorum 24.05.2015

Ahanda biri daha gitti sanırım tek bekar ben kaldım [emoji17] işin esprisi biyana Enver'im rabbim mutlu mesut yaşamanızı nasip eder inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Sevgili Dostlarım;

En güzel günümde beni yanlız bırakmaya tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim muhteşem bir konvoy'du ortalığı inlettiniz diyebilirim bütün mahalle sokaklara fırlamış baskın mı var diye :)

toranaga

Moderator

Hayirli uğurlu olsun allah bir yastikta kocatsin.