Selamun Aleykum

Merhaba arkadaşlar adım Kerim Aranıza İstanbul Bahçelievlerden katılıyorum. Uzun incelemer sonucu 2010 model Actyon sport modeli sahibi oldum. Severek aracını kullanıyorum saygılarımla.

toranaga

Moderator
Merhaba arkadaşlar benim adım Turan ŞENSES aslen Yozgatlıyım. Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümü 1988 yılı mezunuyum. Bende 15.01.2015 tarihinde club üyesi oldum. Aranıza katıldım. Balıkesir Bigadiç İlçesinde faaliyet gösteren Eti Maden İşl. Müdürlüğünde görev yapmaktayım. 2014 Eylül ayında 2011 Model Kyron 4x4 Lx versiyonlu otomatik vites aracı edindim. Yaklaşık 10.000 Km. civarında yol yaptım. En uzun yol olarak durmaksızın Bigadiç-Antalya arasını katettim. Yaklaşık 1100 Km. x 2 = 2.200 Km. ve araç beni hiç yormadı. Önceki araçlarda (taksi) oturma pozisyonu vb. nedeniyle araçtan inerken pestil gibi inerdim.

Kyron'u kullandıkça daha çok seviyorum ve araçtan inmek istemiyorum. Ayrıca forumda bir arkadaş bu aracı sakin kullanamadığından bahsetmiş, bende katılıyorum. Aracı agresif kullanmak çok zevkli geliyor.

Zaman buldukça forumda dolaşmak ve sizleri tanımak istiyorum. Hepinize iyi akşamlar.....

cavdare

Moderator
Hayırlı olsun.kazasıs belasız kullanın inşallah. Yalnız sitede çok dolaşmayın. Virüs var sizede bulaşmasın. İki gün sonra bende aracı yükseltecem, bende çamura gireceğim derseniz site yönetimi sorumluluk kabul etmez.:)

Hayırlı olsun.kazasıs belasız kullanın inşallah. Yalnız sitede çok dolaşmayın. Virüs var sizede bulaşmasın. İki gün sonra bende aracı yükseltecem, bende çamura gireceğim derseniz site yönetimi sorumluluk kabul etmez.:)
Maalesef o virüs banada bulaştı. Birde bizim araçlarımız için Sahibinden. Com da güç arttırıcı chipler var. Onu bile düşünüyorum. Arazide zaten canavar olan bu araçların o vakit neler yapabileceğini hayal bile edemiyorum :)