SelamınAleyküm Ağalar :)

YvzNazli

Moderator
Bugün 2008 Model Ssangyong Kyron 4x2 Manuel araçla aranıza katılmış bulunuyorum :friendly_wink: . Araç babamın ancak ailede bu tarz işler benden sorulur.
20 yaşındayım Mekatronik Bölümünde öğrenciyim.
Herkese iyi forumlar.

YvzNazli

Moderator
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yakıt için 4x2 tercih ettik. Pek arazi işimiz olmadığı için yeterli gelecektir. :friendly_wink:

F

falken34

hayırlı olsun allah utandırmasın..
ama 4x2 aldıgınıza pısmanlık duyacaksınız :D :D

bariskonor

Moderator
Güle güle kazsız belasız ailecek kullanın.
Nasipse ben de Kasım için karar verdim. 4X4 almayı düşünüyorum. İzlenimlerini bizden esirgeme... :)

ugurdeniz

Moderator
aleyküm selam hoşgeldin
araziyle işin olmayacaksa tabiki 4x2 de sorun yok ..
..
bizim 4x4ler sürekli 4x4 değilki,, 4x2 den daha fazla yakıyor olsun.
4x4e aldıgımızda biraz artar.

hayırlı olsun. üstteki pişmanlık laflarına takılma.
ama kar kış geldiğinde burda paylaştıgımız video ve resimlere baktıgında da elin dizine vurmasın : )

YvzNazli

Moderator
Teşekkürler Kenan bey;
biraz pişmanlık var ama 4x2 den dolayı değil :apthy:

Teşekkürler Barış bey;
Araç güzel, şehir içinde dolaşırken böyle yüksekte olmak güzel bir his, önceki aracım 2004 Passattı SsangYong'un konforu daha iyi diye bilirim. Sanki arabada değil su yatağındasınız ve yolda giderken lokum gibi bir araba. Yol tutuşunu test etmedim daha. Yalıtım gayet başarılı. Yakıt için bişe diyemiyorum test edemedik o kadar :) . Gayet geniş rahat bir araba. Bizim hoparlörler patlak birde çalıştırma sorunu var onun dışında memnunuz. Şu çalıştırma işi de bi hallolursa süper olacak :apthy:

Hoşbulduk Uğur Bey teşekkür ederim.
Kar kış bize çok koymaz düne kadar setlerden çapraz geçiyorduk :mshareketliifade118
9 sene Passat'a bindik yanılmıyorsak kar varken 3 yada 4 kere kapalı garajdan çıktı oda kısa mesafe. Yakıtı da düşünmüyorum çok Passat şehir içi 10lt şehir dışı 6lt benzin yakıyordu.

YvzNazli

Moderator
Baturalp aracı almadan önce 4-5 kere binme şansımız oldu satıcı da güvenilir beyfendi birisi.
expertiz yaptırdık baktırdık bizden önce tüm bakımları düzenli yapılmış. Tuzla İçmeler Servisde.
Biz aldıktan sonra marşa basıyoruz çalışıyor gibi oluyor ama araba silkelenerek stop ediyor. Hemen peşine birdaha marşa basınca bi sorun yok gayet normal çekişte de bir problem yok. 1 hafta önce debriyaj müşürünü değiştirmişlerdi sorun düzeldi ancak dün tekrar başladı. Bugün servise bıraktık yarına kadar bakalım dediler. Orda serviste sürekli ardarda çalıştırıp stop etmeleri falan açıkçası canımı sıkıyor sorunu bulalım derken başka birşeyi bozacaklarmış gibi geliyor sizlerin başka önerebileceği bir servis bir usta var mıdır? Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı?

baturalpoghan

Moderator
Baturalp aracı almadan önce 4-5 kere binme şansımız oldu satıcı da güvenilir beyfendi birisi.
expertiz yaptırdık baktırdık bizden önce tüm bakımları düzenli yapılmış. Tuzla İçmeler Servisde.
Biz aldıktan sonra marşa basıyoruz çalışıyor gibi oluyor ama araba silkelenerek stop ediyor. Hemen peşine birdaha marşa basınca bi sorun yok gayet normal çekişte de bir problem yok. 1 hafta önce debriyaj müşürünü değiştirmişlerdi sorun düzeldi ancak dün tekrar başladı. Bugün servise bıraktık yarına kadar bakalım dediler. Orda serviste sürekli ardarda çalıştırıp stop etmeleri falan açıkçası canımı sıkıyor sorunu bulalım derken başka birşeyi bozacaklarmış gibi geliyor sizlerin başka önerebileceği bir servis bir usta var mıdır? Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı?

Ben ilk defa duydum açıkçası bu sorunu ama mazot filtresinden dolayı yapabilir, ilk anda mazotu çekemiyordur tam belki, enjektörden veya mazot pompasından da olabilir.

Açıkçası en önemli şey servistir, ben ilk aldığımdan beri aracı Şahsuvaroğlu Ssangyong YMY Yenibosna'ya götürüyorum ve çok memnunum. Size de tavsiye ederim

SsTeam

Yönetici
Ymy Yenibosna da ustalar diğer servisteki arkadaşlardan daha tecrubeliler benimde bazı sorunlarımı ymy yenibosna cozebilmisti.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YvzNazli

Moderator
Biz Gebzeden Tuzlaya gidiyoruz. Aramışlar akü değişecek demişler bir önceki gidişimizde debriyaj müşürü değişti 22tl ya şimdi akü diyorlar 300tl olması lazım öyle bi rakam vermişler sorun yine hallolmazsa yenibosnaya gideriz artık. İlginiz için teşekkürler Baturalp ve İsmail bey.:apathy:

baturalpoghan

Moderator
Biz Gebzeden Tuzlaya gidiyoruz. Aramışlar akü değişecek demişler bir önceki gidişimizde debriyaj müşürü değişti 22tl ya şimdi akü diyorlar 300tl olması lazım öyle bi rakam vermişler sorun yine hallolmazsa yenibosnaya gideriz artık. İlginiz için teşekkürler Baturalp ve İsmail bey.:apathy:
Son durum ne oldu kardeşim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YvzNazli

Moderator
Hocam Cumartesi öğlen servisten aldık arabayı 7kere çalıştırdık şuanlık bir problem yok. Bakalım ne olacak, inşaAllah yapmaz bir daha yoksa babam yollar bunu :witless: