DUYURU Sakarya Yardım Aktivitemiz.

SsTeam

Yönetici
Arkadaşlar merhaba,

Bugün belki de hayatımızın en anlamlı işlerinden birini yaptık Aracımıza İstanbul'dan tedarik ettiğimiz ilaç, karton kutu, kuru ve yaş mamalarla Sakarya'ya tabiri caizse çıkarma yaptık. Yolda gördüğümüz birçok köpeği besleyerek yolda bizi karşılayan Haytap temsilcileri ile beraber Sakarya Hayvan Barınağı'na gidip hem onları sevdik hem de sağlık durumlarını kontrol edip yardıma ihtiyacı olan hayvanları ilaç mama battaniye vs. tedariki yaptık.

Birçok noktalarda da hayvan barınaklarını onardık. Su ve mama ihtiyaçlarını karşıladık yeni doğmuş yavru kopekleri besledik, anne ve yetişkin köpekleri besledik. İnanın yol kenarlarında sahipsiz hem yiyecek hem de sevgiye muhtaç o kadar çok sahipsiz hayvan var ki; siz de her hafta sonu olmasa da ayda bir kere bile olsa bunu yapmayı düşünebilirsiniz diye paylaşmak istedim.

Güzel bir hafta sonu geçirdik, siz ssangyongclubtr sevenlerinin de sosyal aktivitelerinin sahipsiz hayvanlara yönelik olmasını dilerim.

Saygılarımla
Admin

B

BARJEN

Cevap: Ssangyongclubtr.com Sakarya Aktivetimiz.

Yüreğinize ellerinize ve emeğinize sağlık. Böyle güzel organizasyonların artırılması veya katılım için üzerimize ne düşerse yaparız ...

SsTeam

Yönetici
Cevap: Ssangyongclubtr.com Sakarya Aktivetimiz.

öncelikle ilginiz için tşk ederim barjen bey sosyal aktivitemizden üstünden 15 gün geçti ve hiçbir üyemiz
böyle sosyal kar gütmeyen insancıl bir organizasyon için yorum yapma gereği bile duymadı açıkçası çok üzüldüm bu dünyada herşey mal mülk
değildir asl olan yunus emrenin dediği gibi yaratılanı yaratandan ötürü severim.

Yüreğinize ellerinize ve emeğinize sağlık. Böyle güzel organizasyonların artırılması veya katılım için üzerimize ne düşerse yaparız ...

B

BARJEN

Cevap: Sakarya Aktivitemiz.

kesinlikle katılıyorum size .Tarihi göremedim özür dilerim . Ben insanların (metropoller de yaşayan) doğadan kopup hırs ve daha fazlasını isteme arzusuna yenik düşmesine bir türlü anlam veremiyorum.İnsanlık ölüyor maalesef fakat çok güzel bir forumumuz var samimi ve içten buluyorum ilk olmasak bile böyle ormanlarda kelleşen yerleri ağaçlandırma çalışması olsun sokak hayvanları hatta vahşi yaşam için yada vs. bir çok organizasyon yapabiliriz .Haddime düşmese de böyle organizasyonların örnek olacağına inanıyorum ve üzerimize düşeni bu samimi çatı altında yapmamızı öneriyorum.60.000 ile 120.000 tl lik suv ve pick-up araçlarımız var bari ayda bir pazar yada uygun bir gün bu işlere ayırabiliriz örneğin bir fidan 5 tl maksimum her araç sahibi 10 adet yada bir tane bile dikebilirse toplu bir organizasyon ile çok şeyi başarırız ve örnek oluruz saygılarımla...

SsTeam

Yönetici

Sizinle aynı fikirleri paylaşıyor ve bu çatı altında bir sonraki organizasyonumuzun fidan dikmek olmasını istiyorum. Bunun için yer bulmak vs. araştırmalara başlayacağım. Site üyelerimizin dörtte biri bile katılmış olsa küçük görünen ama çok büyük bir başlangıç olacaktır. İlginize, duyarlılığınıza ve desteğinize teşekkür ediyorum.

Sevgiler, saygılar...

F

falken34

hocam yorum yapmama değil de konuyu şimdi gördüm..elinize sağlık çok güzel bir organizasyon yapmışsınız..
keşke önceden haberimiz olsaydı.gelemsek de yardım gönderirdik..

SsTeam

Yönetici

saolasın falken kardeş anlık bir organisazyon oldu önceden haber vericek zamanım olmadı artık kısmetse bir dahaki sefere.

hocam yorum yapmama değil de konuyu şimdi gördüm..elinize sağlık çok güzel bir organizasyon yapmışsınız..
keşke önceden haberimiz olsaydı.gelemsek de yardım gönderirdik..

SsTeam

Yönetici

SsangYongClubtr kurduğumdaki ilk kendi kendime yaptığım yardım organizasyonu bundan sonra formu-muzda hayvanlara özel kategoride açılacaktır
Allah rızası için gerektiği zaman maddı manevi desteklerinizi bekliyorum Sevgili Üyelerimiz.

ahmetersin

Moderator
abi şöyle birşey yapsak; bu ay dahil olmak üzere önümüzdeki 6 ay organizasyon planımızı yaptık, en azından bu organizaysonlarda önceden ufak bir araştırma yapıp gideceğimiz yerdeki barınak veya barınaklarla irtibata geçsek yada en azından yerlerini bulsak ve gereken veya elimizden gelen desteği yapsak nasıl olur?

SsTeam

Yönetici
ismail , istanbulda da bu tarz barınaklar var sanırım , katılımı arttırmak adına bu bölgelerdeki barınaklarada gerekli yardımları yapabiliriz.