şahsuvarogludaki satilik ssangyong araclar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SsTeam

Yönetici
Merhaba;

oncelikli olarak malum dugun hazirliklari ve is yogunlugundan dolayi uzun suredir gozukmuyordum ama geri geldim elimden geldigi kadar aranizda olamaya calisacagim burada bu baslik altinda elimizde olan satilik ssangyong araclari paylasacagim ve bizim bu siteye ozel indirimde bulunacagim elimizde ssangyong ve diger markalarda olmak uzere 200 kusur arac vardir istediginiz her araci girip bakabilir inceleyebilir benimle irtibata gecebilirsiniz arabam.com sitesine sahsuvaroğlu yazdiginizda tum araclarimiz gozukmektedir.

Murat molla
0216 392 00 25

bariskonor

Moderator
Murat Bey
Ben de ileriki dönemde kesin bir SS ikinci el alıcısıyım. Ya Kyron ya da Rexton alacağım. Ben neden Şahsuvaroğlu'ndan 2 el alayım? Bana ne gibi garantiler veriyorsunuz? Yani size neden ve hangi konularda güveneyim? Teşekkürler.

SsTeam

Yönetici
Bizde satilan araclarda su anda sifir aracta verilemeten
-taahhütname yani siz araci bilerek satin aliyorsunuz
-1 yil veya 15.000km 2.el garanti
-kolay kredi imkani
-her araca detayli anti bakteriyel temizlik
-kolay takas imkaniki
bunlarin hepsi bence sahsuvaroglundan almasi icin yeterli bir sebeptir diye dusunuyorum.

bariskonor

Moderator
Teşekkür ederim.
1 yıl 15000 km garanti tüm motor şanzuman ve turbo ile ilgili işleri de kapsıyor mu? Hangi noktalar "kullanım hatası" olarak nitelendirliyor?

cengiz67

Moderator
Barış bey,5 ay önce tuzla 2.elden Kyron aldım çok memnundum ama Rexton dürttü rahat duramadım kısmetse salı veya çarşamba 2.7 rexton alıyorum şunu söyleyeyim .tuzla 2.el her türlü kolaylığı ve her türlü imkanı sağladı aracımı tekrar değiştirecek olsam gene buraya gelirim,sattıkları aracın arkasında durdular

bariskonor

Moderator
Cengiz Bey.
Hayırlı olsun. Görüyorum ki bu araçları, birkaç kötü deneyim yaşayanlar dışında, alan bir daha bırakamıyor. Ya da sizin gibi bir üst modele geçiyor. Bu da beni alma konusunda daha sabırsız biri yapıyor.
Kyron'u satacak mısınız? Satacaksanız ilanı var mıdır?
Murat Bey'e gelince...
Özellikle direkt ve net sorular soruyorum. Biraz kızmış olabilir bana ama siteyi de incelerse, genel bir servis problemi var. Özellikle ustaların veya çalışanların bilgilerinin yetersizliği, verilen bazı sözlerin yerine getirilmemesi ve hatta mahkemelik noktaya gelinmesi gibi aracın markasını gölgelendiren ciddi sorunlar var. Net ve arkasında durulacak cevaplar almaya çalışıyorum o yüzden. Bu net ve güven veren duruş daim olabilirse, benimgibi kişiler çok daha hızlı gözünü kapatıp alacak. Benim için güler yüzden daha önemlisi, uygun fiyata bilinçli yapılan servis hizmeti.

cengiz67

Moderator
aracımı takasa verdim.servis konusunda haklı olabilirsiniz ben şanslıydım sadece bakıma gittim ama sizde gayet iyi bilirsinizki çoğuyetkili servislerde iyi usta bulmak zordur.bu işi yapan bir dostum ustanın iyisinin zaten dükkan çalıştıracağını servislerin yeni end.meslek lisesi mezunu gençleri doldurduklarından bahsetmişti ki servislerde tecrübeli usta bulmak zor

SsTeam

Yönetici
benim kanaatim katılan olur yada olmaz , ancak ben FİRMA REKLAMINI YAPAR GİBİ SADECE KENDİNE AİT bir konu başlığı altında satış yapması doğru değil. Sahibinden.com ,arabam.com vs bunun gibi sitelere yıllık verdikleri ilanlar vs. için yıllık bir aidat parası ödüyorlar. Burada ki aslında TAM YERİNDE ilanları bedava yayımlıyorlar ve tamamen ticari amaçla. Eğer ticari bir güdü varsa , o zaman siteye katkı yapmaları gerekmektedir. Hatta bu klup olgumuzun ticari kaygısı olmadığı için tüm ticari kaygılarıda ortadan kaldırmak lazım. Ben Şahsuvaroğlu nun burada 2. el araç ilanları yayımlamasını doğru bulmuyorum ve bir an evvel kaldırılmasını istiyorum yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı..

SsTeam

Yönetici
Siz oncelikli olarak kendi dediginizi kendiniz onaylamiyorsunuz ticari kaygi varsa diyorsunuz diger taraftandanda bu site ticari kaygi olan site degil diyorsunuz buradaki ilanlari sayin yoneticimiz ismail abiyle gorusmemiz sonucunda faydali olacagini bu araci isteyenlerin bu site uzerindende gorebilecegini dusunmekle beraber bu markaya gonul veren biri olarak bu marka ile ilgili her turlu konunun sitede olmasi hosuma gidiyor sahsim olarak

SsTeam

Yönetici
koray abi tartışmaya gerek yok murattan ben talepte bulundum satılık araçları koy diye hem site hareketlensin hemde satılık bölümündeki konular dolsun diye biz kimse için özel hizmet vermiyoruz bizim için önemli olan siteye ne kadar çok konu ve sayfa girişi olursa google'da o kadar çok üst sıralarda çıkarız ve konulardaki konuşmalar ve hareketler artar bu da siteyi google'a indexleme açısından faydası olur benim şahsen kimseden alıp veremediğim yok herkes özgürce saygı çerçevesinde fikirlerini yazabilir ama burda son kararı ben veririm doğru veya yanlış.

Tartışma daha fazla uzamadan konu kitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...