Şahsuvaroğlu Otomotiv Aracımın Navigasyonu Arızalı!

SsTeam

Yönetici

2010 Model Ssangyong Kyron Jeep sahibiyim. Sıfır satış fiyatı 90000-100000 TL olarak piyasaya sürülen bu araç üzerine Xetec marka bir navigasyon cihazı takmışlar.
Bu cihaz Lüx diye sattıkları bu araca hiç yakışmıyor. Bu cihaz ben aracı aldığım günden beri sorun çıkarıyor ve 6-7 kez cihaz servis yoluyla Murtaş elektroniğe yollandı.

Cihaz her gittiğinde bende Murtaşı arayıp sorunlarıyla ilgili birebir bilgi verdim. Cihaz her tekrar gelişinde cihazda bir sorun olmadığını ve yinede müşteri memnuniyeti açısından bir parçasını değiştirdiklerini söylediler. Cihaz her geçen gün daha sıklıkla arıza vermeye başladı ve artık söktürüp yollamaktan bıktım. Şu an cihaz yine tamirde. Değişim istiyorum.

SsTeam

Yönetici
Sn Yetkili,

Müşterimiz Sn.Ergin Ç.ile görüşüldü.Müşterimizin problemi giderilmiş olup şuan herhangi bir problemi olmadığı yapılan görüşme sonucunda teyit edilmiştir.
SsangYong Şahsuvaroğlu
0216 493 19 19

SsTeam

Yönetici
ismail , ben bu konuyu anlamadım , sana ilteildi de çözümü sen mi buldun , hallettirdin?

SsTeam

Yönetici
Şikayetvar.com üzerinden aldığım bir şikayet benim ile ilgi birşey değil sadece copy paste yaptım :)

SsTeam

Yönetici
Araçlardan ziyade servislerden çok şikayet ediyor üyelerimiz düzelir diye umut ediyoruz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi