ÖNERİ Şahsuvaroğlu 2. Elden Araç Almak Güvenli'mi

bariskonor

Moderator
Arkadaşlar adını unuttuğum bir arkadaş bu forumda Adanadan Kia almak isteyip Ankaradaki bayiye Kyron aracını bırakmış. Sonradan turbo arızası belirince bir takım sorunlar yaşamış ama sonuçta iş tatlıya bağlanmış. Şimdi bu durumda arkadaşımızın verdiği Kyron turbo arızalı olarak Şahsuvaroğlunda kaldı. Bu aracın turbo arızası tamir edilip mi 2. ele veriliyor yoksa bu şekliyle mi satmaya çalışıyorlar. Ben turbo arızasını anlayamam. Her usta da araç alımı sırasında birkaç dakika içinde anlayamaz. 2. El'in birgarantisi var mıdır? Hiç usta götürmeden gönül rahatlığıyla firmaya güvenerek alınır mı?

SsTeam

Yönetici
Cevap: şahsuvaroğlu 2. Elden araç almak güvenli mi?

araç alırken dikkat edilmesi gereken detaylar diye bir konu başlığı atmıştım , 2.el alırkende bu tarz detaylara her kim olursa olsun kontrol etmek lazım. Sonuçta sıfır arabada bile bu kadar çamur yapacak firmalar , 2 . el de nasıl davranılar ve haklarınızı nasıl alabilirsiniz tam bir muamma..

bariskonor

Moderator

Açtığınız konu başlığına bakacağım. Teşekkürler.

bariskonor

Moderator

Şimdi gördüm ve okudum ancak onlar sıfır araç ile ilgili. Benim ona gücüm yetmiyor. O yüzden ikinci el için soruyorum. Ancak tabii sıfırda bile bu kadar önlem almak gerekiyorsa, ikinci eli düşünemiyorum.

SsTeam

Yönetici

anlatmaya çaıştığımda o zaten , :shame: