DUYURU Sahsuvaroglu 02.11.2014 Off Road Gezi Organizasyonu

SsTeam

Yönetici
Merhaba Sevili Dostlarimiz

Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen başta Yunus sahsuvaroglu ve Ekibine üyelerimiz adina çok teşekkür ederiz çok ilgili ve çok eğlenceli bir gün geçirdik kahvaltı ve barbeku içinde teşekkür ederiz.

http://www.youtube.com/watch?v=Pzplk8WSv2s&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=IUpjibn_j1Y

http://www.youtube.com/watch?v=lxmCxQ-PM9o

http://www.youtube.com/watch?v=av4m3oPvLTA

http://www.youtube.com/watch?v=xwMCvqGOKY4

http://www.youtube.com/watch?v=r6zs43EFpRE

V

vedaterdönmez

Bugünkü organizasyon için başta kendi adıma ve tüm ssangyongclubtr üyeleri adına Şahsuvaroğlu ' na Yunus Beye ve nezdinde tüm çalışan arkadaşlarımızın sonsuz teşekkürlerimi sunarım, bu ve benzeri organizasyonlarda tekrar bir araya gelebilmek dileği ile

V

vedaterdönmez

Şahsuvaroğlu firması güzel bir organizasyon yaptı. Teşekkür ederim.Kulüp üyeleri bu vesile ile sizleri tanımak da çok güzeldi. İnşallah daha çok organizasyon olur ve bir araya geliriz.

Herkese iyi haftalar dilerim.

F

falken34

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Yunus bey.haktan bey. Mesut bey.turgay bey ve Selçuk bey ve adını bilmediğim birçok sahsuvaroglu calisanini ozverilerinden dolayi tebrik ederim.
gerçekten çok samimi bir ortamdi.sanki daha önceden birbirimizi taniyormus havasında bir aktivite oldu.:D
Ne çok ssangyong kullanıcı varmış. :D
Murat'ın suya batması biraz talihsizlik olsada gerçekten çok eğlenceli bir gündü.

Yunus bey sohbetimiz esnasinda actyon ve rexton için snorkel getirme sözü verdi.bu da bizim için büyük bir gelisme.

Not.bu tip aktiviteleri daha çok istiyoruz.:D

SsTeam

Yönetici
Sevgili arkadaşlar... Merhabalar... Kendi açtığım konu başlığı altında da belirttiğim üzere , bugünkü organizasyona katılan arkadaşlarım mutlu , huzurlu ve ilgidar bir gün geçirmişler.
Sırf bu memnuniyet nedeni ile mutlu oldum.Ama eksik ve unuttuğumuz yaşanılmış gerçeklerde var.. Bunları tepki olsun diye veya yaşadığım sorunlara ilişkin olarak değil unutmamak ve önceki veya sonraki vereceğimiz davranışların stabil ve aynı çizgi içinde kalmasını dilediğim içindir.

Daha önce yaşanılan organizasyon planlaması için site yönetiminden tutupta kendi şube müdürlerine kadar yaşatılan sorunlardan sonra organizasyonlara firma katılımı noktasında clup olarak katılım gerçekleştirilmeyecek kararı alınmasına rağmen bu tarz organizasyonlara katılım gerçekleştirmiş olmak clup adına bana doğru gelmiyor. Veya organizasyon öncesinde bir dip not ile geçmişe yönelik bir yazı ki o yazılardan bir alıntı yapılmak kaydı ile duyuru yaparak organizasyona katılmak daha mantıklı geliyor. Bu düşüncelerime katılıp katılmamanızdan önce lütfen düşünmenizi rica ediyorum..

Sevgili Kardeşim İsmail , Vedat , Clup kurucusu olarak Clup adına birçok şeyler yapan, temsilci olarak teşekkür etmiş olmanız çok normal gibi görükse de katılımı isteyerek gerçekleştirmemiş olan (bu belki sadece ben olabilirim ama 1 kişi dahi olsa fark etmemeliydi) clup üyelerinide düşünerek teşekkürleri dile getirebilirdiniz. Nazik ve naif düşünülmüş olmasına rağmen ayrıntılı tasarlanmamış bir teşekkür olmuş.

Sonuç olarak Negatif olgular yanında pozitifte oluşumlar mutlak olacaktır. Ama Yeni gelişen pozitif değişimler eskiden yaşanılmış ve negatifliği hala pozitifliğe çevirilmemiş konuları unutmamak lazım. Bu yarın başı ağrıyacak başka arkadaşlar için de sorun olacaktır.

Bu vesile ile resimler ve videoları seyrettim , gayet başarılı deneyimler olmuş. Clup için yapılan stickerlar muhteşem , kenanın arabadaki arazi donanımları muhteşem , vedat araçta extra lastik uygulaması da yapmış sanırım , güzel olmuş , actyon lu bir arkadaş suda kalmış sanırım üzüldüm burda firmanın tam donanımlı bir offroad aracı , yine tam donanımlı bir çekicisi ve ekipmanları olmasını beklerdim acil müdehale ile resimlenirdi. başarılı bir gün ki bu BAŞARI firma yetkililerinin çabasından çok klup üyelerinin özverileri ve pozitif düşünceleri ile geliştiğini düşünüyorum. Turgay Abi (Mltp.Servis Mdr.) ona da değinmeden edemeyeceğim POZİTİF İNSAN İYİSİ bir kişi. Katılımı mutlak bir eğlence katmıştır eminim.

Yazımlarımı yanlış anlamamanızı , bize özgü sorunlar ile dile getirilmiş duygular olmadığına emin olmanızı dilerim. Bu genel olarak doğru çizgi üzerinde yürümek adına dile getirilmiştir. Firmalar tabiki Pozitif gelişimler ve SATIŞ SONRASI da müşteri memnuniyetini devam ettirmek zorundalar. Bu onlar için en iyi reklam ve ticari kapının kapanmamsı anlamına geliyor. Bu tür organizasyonları devam ettirmelerini ve hatta oldukça sık aralıklarla yapmalarını tavsiye ederim.

TÜM MARKA GÖNÜLLÜLERİNE , CLUP ARKADAŞLARIMA SAĞLIK , HUZUR VE SORUNSUZ GÜNLER DİLERİM...

SsTeam

Yönetici
Guzel basarili bir organizasyon oldu uzun zamandir gormedigimiz insanlari gorme yeni insanlarla tanisma firsati yaratan Yunus Bey Haktan Bey ve Sahsuvaroglu calisanlarina tesekkuru bir borc bilirim tahlihsiz bir olay basima gelsede bana sahip cikan Clubtr uyeleribe abilerime tesekkur etmek boynumun borcudur hepiniz iyiki varsiniz iyiki boyle guzel bir site var Rabbim herkezden razi olsun

SsTeam

Yönetici
Güzel eglencelı bir Gündü , başda Değerli ssangyong calişanlari değerli arkadaşlarımıza , Yunus beye ve tüm kulub uyelerımıze teşekkür ederim .

SsTeam

Yönetici
Gerçekten çok başarılı bir organizasyondu sahsuvaroglu ailesine teşekkürlerimi sunarimm.

SsTeam

Yönetici
sadece off roadcular ıcın bir organızasyon yapılmalı , arabasnı cit kırıldım hassas kıbar sadece asfaltda kullanan normal suruculer ıcın degıl , aracı gercek amacı arazıde ve zor sartlarda kullanan bızler ıcın bır organızasyon ıstıyoruz .

SsTeam

Yönetici
Sana sonuna kadar katiliorum.piste giderken arabasi pislenecek die sudan camurdan kacanlara tepkimizi,plakasini hatirlayamadigim siyah kyronla birlikte daha pist yolunda biz verdik cevabimizi ;) tadini cikarmak gerekiyor bence. Yapilirsa bi organizasyon 59 plakamla yine orda oluruz ;))

F

falken34

Sabri abime katılıyorum gerçek manada bir off road parkuru ile sınanmak isteriz. ...

aynen barış..arabalar stocktu..aslında çok daha zorlu etaplardan rahatlıkla geçebilecek araçlar bunlar..
yeterki lastik ve şnorkel gibi hayatı donanımlar olsun...
zaten organizasyon bittikten sonra 38"lastikli cherokeenin çıkamadığu yerden elimizi kolumuzu sallayarak çıktık :D
hatta küfür eder gibi bide geri geri çıktık...:D

SsTeam

Yönetici
İmrendim desem yeridir.Guzel bir buluşma ve etkinlik olmuş kısada olsa bu keyfi burada paylaşanlara teşekkürler.