Arkadaşlar teşekkür ederim, sitenize Rodius için aksesuar ararken ulaştım. Aracımı Temmuz sonunda aldım, şu an 6700 km de. Bu km nin çoğunluğunu iki bayramda şehirler arası yolda yaptım. Yakıt tüketimi şehirler arası yolda ortalama 110-120 km ile 8 litre civarında. Daha yüksek hızlarda 9 ve 10 a doru çıkıyor.
Performasından ve gücünden memnunum. Tabii çok iri bir araba, parketmek, dar alanlardan dönüş yapmak zorluyor. Ben ön ve arka park sensörü ile geri görüş kamerasını sonradan taktırdım.
En hoşuma gitmeyen şey, donanımının çok eksik olması. Dediğim gibi park sensörlerini bile ben taktırdım. Önceki arabam Citroen C4 Grand Picasso idi, donanım olarak karşılaştırılamaz. Park sensörü, yağmur sensörü, far sensörü yok. Bunları bırakın insan bir dış sıcaklık göstergesi koymaz mı maalesef yok. Yol bilgisayarı bana göre yetersiz.
Ancak benim bu aracı almama esas sebep olan iç hacmin büyüklüğü ve gerçek 7 kişilik bir araç olması. İç hacim ve kalan bagaj hacmi çok iyi. Koltukların ray üzerinde hareketi çok büyük avantaj ancak bahsedildiği gibi ses yapabiliyor.
Aracın gücü, yol tutuşu, verdiği güven, vites geçişleri hepsi çok iyi. Ben aynı zamanda şirket aracı olan volkswagen jetta kullanıyorum, kesinlikle değişmem.