Rodius Detaylı Resimler

K

kra680

Gerçektende almayı çok istediğim harika bir görüntüye sahip harika bir araba

ahmetersin

Moderator
aracın rahatlığı takdir edilecek türden. 2.0 motora geçmesi vergi açısından ciddi rahatlık sağlıyor. tuzla servisinde araçla ilgili konuştuğumda ileride sorun teşkil edebilecek tek konunun uzunluk ve hareketli koltuklar nedeniyle mekanizma fazlalığından dolayı gıcırtıların olabileceği. bu arada şuan bu araçların arka ilk sıra koltuklarındaki 180 derecelik dönüşü koymamışlar 2014 itibariyle tekrar o şekilde gelecekmiş

X

X

Paramız olduğu zaman alırız artık, gözümüz bu kadarın'da yok tosba bile olsa idare eder hani :) dört teker olsun da hangisi olursa olsun ama güzel bir kare resim gerçek'den favori diyebilirim. :eek:

SsTeam

Yönetici
hoşgeldiniz ilk rodius lu üyemizin sizsiniz sitemize nerden ulaştınız ve aracınızla ilgili eksiler artılarını yakıt tümetimini vs şeyleri bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar teşekkür ederim, sitenize Rodius için aksesuar ararken ulaştım. Aracımı Temmuz sonunda aldım, şu an 6700 km de. Bu km nin çoğunluğunu iki bayramda şehirler arası yolda yaptım. Yakıt tüketimi şehirler arası yolda ortalama 110-120 km ile 8 litre civarında. Daha yüksek hızlarda 9 ve 10 a doru çıkıyor.

Performasından ve gücünden memnunum. Tabii çok iri bir araba, parketmek, dar alanlardan dönüş yapmak zorluyor. Ben ön ve arka park sensörü ile geri görüş kamerasını sonradan taktırdım.

En hoşuma gitmeyen şey, donanımının çok eksik olması. Dediğim gibi park sensörlerini bile ben taktırdım. Önceki arabam Citroen C4 Grand Picasso idi, donanım olarak karşılaştırılamaz. Park sensörü, yağmur sensörü, far sensörü yok. Bunları bırakın insan bir dış sıcaklık göstergesi koymaz mı maalesef yok. Yol bilgisayarı bana göre yetersiz.

Ancak benim bu aracı almama esas sebep olan iç hacmin büyüklüğü ve gerçek 7 kişilik bir araç olması. İç hacim ve kalan bagaj hacmi çok iyi. Koltukların ray üzerinde hareketi çok büyük avantaj ancak bahsedildiği gibi ses yapabiliyor.

Aracın gücü, yol tutuşu, verdiği güven, vites geçişleri hepsi çok iyi. Ben aynı zamanda şirket aracı olan volkswagen jetta kullanıyorum, kesinlikle değişmem.

SsTeam

Yönetici
Benimde daha önce kullandığım araç citrien c4 picasso 5 kişilik aracin yakit tuketimi den çok menmunum 55 litre yakıtla şehir içi 950 km şehir Dışı 90 km hızla 1200 km yol yapıyordum şimdiki aracım rexton w ile şehir içi 78 litre yakıt la 750 km şehir dışında 1000 km yol yapıyorum.

2 bin motor 2.1 ton ağırlığı hesaba kattiginiz zaman normal bir tüketim km 45 kr yakiyor ssangyong araclarinin motor ve şanzıman i sorunsuz ve servis bakim maliyetleri çok düşük müşteri memnuniyeti haddiden fazla iyi ve lüks beni ilk cezbeden arabanin heybeti daha sonra mercedes motor ve şanzıman i ve bakim maliyetleri.

piyasada hakiki jeep olarak alinabilicek en uygun araclar ssangyong modelleri ozellikle koranda sport ticari olduğu için vergi avantajindan dolayi fiyati çok uygun ve arac ailelere ve off roadculara biçilmiş kaftan.

V

vedaterdönmez

Benimde daha önce kullandığım araç citrien c4 picasso 5 kişilik aracin yakit tuketimi den çok menmunum 55 litre yakıtla şehir içi 950 km şehir Dışı 90 km hızla 1200 km yol yapıyordum şimdiki aracım rexton w ile şehir içi 78 litre yakıt la 850 km şehir dışında 1000 km yol yapıyorum.

2 bin motor 2.1 ton ağırlığı hesaba kattiginiz zaman normal bir tüketim km 40 kr yakiyor ssangyong araclarinin motor ve şanzıman i sorunsuz ve servis bakim maliyetleri çok düşük müşteri memnuniyeti haddiden fazla iyi ve lüks beni ilk cezbeden arabanin heybeti daha sonra mercedes motor ve şanzıman i ve bakim maliyetleri.

piyasada hakiki jeep olarak alinabilicek en uygun araclar ssangyong modelleri ozellikle koranda sport ticari olduğu için vergi avantajindan dolayi fiyati çok uygun ve arac ailelere ve off roadculara biçilmiş kaftan.
Rexton ile gerçi aracım daha yeni 650 km yol yapabiliyorum şehir içinde benim aracım da mı bir problem var acaba ??

V

vedaterdönmez

Cumartesi rodius la test sürüşüne çıktım gayet güzel hoşuma gitti, yalnız biraz uzun :)

SsTeam

Yönetici
bende bir rodius kullanıcısı olarak. bir kaç şey söylemek isterim.
araç gerçekten tam bir aile arabası. rahatlığı tartışılamaz.
çocuklu aileler için çok rahat. aynı zamanda mükemmel bir süspansiyon sistemi mevcut.

araçta tabiki biraz donanım eksiklikleri var. fakat bu arabayı bu fiyatlara başka bir markada bulmak imkansız.
logosunu Mercedes koymuş olsalar inanın 200.000tl den aşağı vermezler.

SsTeam

Yönetici
bende bir rodius kullanıcısıyım.
neden bu zamana kadar böyle bir araba almadım diye düşünmüyor değilim.
eğer geniş bir aileniz var ise alınması gereken tek araç diyebilir.
fiyat kalite konfor açısından bir sıkıntı yok. fakat tabiki bu fiyatlara satıldığı için donanım eksiklikleri bulunmakta ama o eksikliklerde maximum 4- 5 bin tl ye en iyi şekilde tamamlanabilecek özellikler.
ben bir kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim.

korandosports

Moderator
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Daha pazartesi ssangyong bayisine gittim (izmir ymy) rodius a çamırlukların oraya ( amg lerde 6.3 amg uazan yer) super awd logosu koymuşlar sanırım hoş duryor super yazısı kırmızı olması lazım [/FONT];) Bu arada 4x2 korando sportsumuza awd logosu aldım ;) :cool:

SsTeam

Yönetici
bende bir rodius kullanıcısıyım.
neden bu zamana kadar böyle bir araba almadım diye düşünmüyor değilim.
eğer geniş bir aileniz var ise alınması gereken tek araç diyebilir.
fiyat kalite konfor açısından bir sıkıntı yok. fakat tabiki bu fiyatlara satıldığı için donanım eksiklikleri bulunmakta ama o eksikliklerde maximum 4- 5 bin tl ye en iyi şekilde tamamlanabilecek özellikler.
ben bir kullanıcı olarak herkese tavsiye ederim.

Formumuza hoş geldin emre iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.